Aydın Sağlık-sen’den Üyelerine İndirimli Eğitim İmkanı

Aydın Sağlık-sen’den Üyelerine İndirimli Eğitim İmkanı

Sağlık-Sen Aydın Şubesi, imzaladığı protokol ile Sağlık-Sen üyelerinin çocuklarına indirim eğitim imkanı sağladı.Sağlık-Sen Aydın Şubesi ile Özel Aydın Bilgi Anadolu Lisesi arasında işbirliği protokol...

Sağlık-Sen Aydın Şubesi, imzaladığı protokol ile Sağlık-Sen üyelerinin çocuklarına indirim eğitim imkanı sağladı.

Sağlık-Sen Aydın Şubesi ile Özel Aydın Bilgi Anadolu Lisesi arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokol törenine Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı Baki Karaer, Özel Aydın Bilgi Anadolu Lisesi Temsilcisi Levent Dönmez ve okul idarecileri katıldı. Yapılan protokol neticesinde Sağlık-Sen üyelerine özel indirim sağlandı.

Sağlık-Sen’in hizmet sendikacılığı anlamında sosyal projelerine devam ettiğini ifade eden Şube Başkanı Baki Karaer, “Aydın Sağlık-Sen Yönetim Kurulu olarak, Özel Aydın Bilgi Anadolu Lisesiyle imzaladığımız protokol 2015-2016 eğitim öğretim sezonunu kapsıyor. 1 yıl süreyle geçerli olarak bu protokolün imzalanmasının ardından Sağlık-Sen referansıyla kuruma müracaat eden her öğrenciye eğitim bedeli üzerinden yüzde 20 oranında indirim hakkı tanınacaktır. Lise öğrencilerimize ve üyelerimize hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.