Aydın Semerkand’ın Çadır Kermesine Büyük İlgi

Aydın Semerkand’ın Çadır Kermesine Büyük İlgi

Semerkand Vakfı Aydın Şubesi’nin Aydın’ın Efeler ilçesinde açtığı çadır kermesi büyük ilgi görüyor.Semerkand VakfıI, Efeler ilçesi Veysipaşa Mahallesi Batı Gazi Bulvarı üzerinde çadır kermesi açtı. Bü...

Semerkand Vakfı Aydın Şubesi’nin Aydın’ın Efeler ilçesinde açtığı çadır kermesi büyük ilgi görüyor.

Semerkand VakfıI, Efeler ilçesi Veysipaşa Mahallesi Batı Gazi Bulvarı üzerinde çadır kermesi açtı. Büyük ilgi gören kermes, 01-13 Mayıs t2015 tarihleri arası Eski Yeni Cami karşında ziyaret edilebilecek.

“Hizmet Nimettir” diyerek böyle bir işe giriştiklerini belirten Semerkand Vakfı Aydın Şube Başkanı Ercan Petekkaya, “Kermesimiz büyük bir ilgi ile açıldı. Kardeşlerin el emeği, göz nuru ürünlerinin satıldığı ve bu vesile ile hizmetlere katkıda bulunulduğu bu kermesimize tüm Aydınlı halkımızı davet ediyoruz. Kermesimizde yiyecek, el işi ev tekstili, kitap gibi reyonlarımız vardır. Kermesimizden elde edilecek gelir her sene olduğu gibi bu senede eğitim hizmetlerinde ve hayratlarda kullanılacaktır. Bu anlamda yapılan bu hizmetlere desteklerini esirgemeyen tüm Aydınlılara şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.