Aydın SGK’dan Nazilli Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğüne Ziyaret

Aydın SGK’dan Nazilli Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğüne Ziyaret

Aydın Sosyal Güvenlik İl Müdürü Rifat Kocaoğlu; Nazilli Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğünü ziyaret ederek, Mayıs ayı başında hizmete geçecek olan yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.Sunulan hi...

Aydın Sosyal Güvenlik İl Müdürü Rifat Kocaoğlu; Nazilli Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğünü ziyaret ederek, Mayıs ayı başında hizmete geçecek olan yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Sunulan hizmetleri yerinde inceleyerek yapılan iş ve işlemler, karşılaşılan sorunlar hakkında bilgiler alarak, çalışan personellerin genel sıkıntılarını dinleyen İl Müdürü Kocaoğlu, vatandaşlara verilen hizmetlerin daha hızlı ve zamanında yapılabilmesi için ve işlerle ilgili ortaya çıkan sorunları çözmek üzere personel görevlendirilmesiyle her zaman destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.

İl Müdürü Kocaoğlu, Merkez Müdürü Hüseyin Benli ile birlikte yapımı tamamlanan ve Mayıs ayı başına kadar taşınılması planlanan Nazilli Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü yeni hizmet binasını ziyaret ederek, binanın son durumu hakkında incelemelerde bulundu. Kurumun vatandaşlara sunduğu hizmetlerin daha kaliteli bir şekilde ve daha nezih mekânlarda verilmesi amacıyla SGK çalışma sistemine uygun inşa edilen modern hizmet binasında amaçlarının vatandaşlara İl Müdürlüğünde sunulan hizmetleri aynı kalitede vermek ve çalışma ortamlarının fiziki durumlarını iyileştirerek herkese daha hızlı ve güler yüzlü hizmet sunulmasını sağlamak olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.