Aydın Şoförler Odası Üyeleriyle Buluştu

Aydın Şoförler Odası Üyeleriyle Buluştu

Aydın Şoförler Otomobilciler Otobüsçüler ve Minibüsçüler Esnaf Odası’nın düzenlediği geleneksel dayanışma etkinliği büyük bir katılımla yapıldı.

- Aydın Şoförler Otomobilciler Otobüsçüler ve Minibüsçüler Esnaf Odası’nın düzenlediği geleneksel dayanışma etkinliği büyük bir katılımla yapıldı.

Aydın Şoförler Otomobilciler Otobüsçüler ve Minibüsçüler Esnaf Odası’nın geleneksel keşkek etkinliğinde oda yönetimi ve üyeler bir araya geldi. Aydın Şoförler Odası Düğün Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, Oda Başkanı Semih Özmeriç, Başkan Vekili Oktay Mantar, Genel Sekreter Ahmet Engin, yönetim kurulu üyeleri Okan Yalçın, Muhittin Akgün, Atilla Akgün, Orhan Korkmaz, Nahit Atan, Mustafa Demir, Sabri Kuru ve Ümit Esin, esnaf odası başkanları, esnaf kefalet kooperatifi başkanları ile oda üyeleri katıldı.

Geleneksel hale getirdikleri etkinliğe katılan tüm davetlilere teşekkür eden Aydın Şoförler Otomobilciler Otobüsçüler ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Semih Özmeriç, şoförlük mesleğinin Ahi Evran geleneğinden gelen iyi huylu ahlak kurallarına uyarak yapılması gerektiğini söyledi. Toplumla en fazla iç içe olan kesimin şoförler olduğuna dikkat çeken Özmeriç, “Bizim en büyük sermayemiz, insanlarımızın sağlıklı mutlu yaşamasıdır. Şoför esnafı olarak bu mutluluğu hep birlikte sağlamak için 24 saat aralıksız olarak çalışıyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz geleneksel keşkek etkinliğimizle büyük sorumluluk gerektiren bu mesleği icra eden üyelerimizle bir araya gelmek istedik. Etkinliğe başta Odamız üyeleri olmak üzere Aydın ilimiz genelindeki tüm esnaf odası ve esnaf kefalet kooperatifi başkanları ile taşımacılıkla uğraşan meslektaşlarımızı davet ettik. Günlük koşuşturmanın arasında fırsat ayırarak buraya gelen şoförlerimiz hem tanışıp kaynaşma hem de sohbet ederek sorunlarını paylaşma imkanı buldu” dedi.

ŞOFÖR ESNAFI BİLGİLENDİRİLDİ

Aydın Şoförler Odası olarak küçük esnaf olan şoförlerin korunması için her türlü mücadeleyi verdiklerini kaydeden Özmeriç, “Oda olarak düzenlediğimiz etkinliklerde üyelerimizin sorunlarına çözüm bulmaya ve onları bilgilendirmeye özen gösteriyoruz. Bu buluşmamızda da başta Büyükşehir Yasasının ardından Aydın’da hayata geçirilen yeni uygulamalar, yasal gelişmeler ve sürüş teknikleri konusunda konu uzmanları tarafından eğitim verildi. Üyelerimizle karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Ayrıca üyelerimize araç tanıtımı yapıldı. Geleneksel hale gelen bu etkinliğimiz ile üyelerimize katkı sağlayacak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Bilgilendirme ve araç tanıtımının yapıldığı etkinlikte hayatını kaybeden şoför esnafı ve yakınlarının ruhlarına Kur’an-ı Kerim ve mevlit okundu. Geleneksel davete büyük ilgi gösteren şoförler, kazasız belasız ve bereketli bir çalışma sezonu için hep birlikte dua etti.

AYDIN ŞOFÖRLER ODASI ÜYELERİYLE BULUŞTU

AYDIN ŞOFÖRLER ODASI ÜYELERİYLE BULUŞTU

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.