Aydın Ticaret Borsası’ndan Nazilli Ticaret Odası’na ziyaret

Aydın Ticaret Borsası’ndan Nazilli Ticaret Odası’na ziyaret

Aydın Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Fevzi Çondur, Nazilli Ticaret Odası (NTO) Başkanı Nuri Arslan’ı ziyaret etti.Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, geçtiğimiz günlerde kendisin...

Aydın Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Fevzi Çondur, Nazilli Ticaret Odası (NTO) Başkanı Nuri Arslan’ı ziyaret etti.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, geçtiğimiz günlerde kendisine yeni görevinden dolayı ziyarette bulunan Nuri Arslan’a iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete Fevzi Çondur’un yanı sıra Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Yıldız ve Meclis üyeleri Ali Çevik, Mehmet Ali Avcu, Rıza Uyar ile Genel Sekreter Neslihan Koç yer aldı. ATB heyetini NTO Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler ve Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Ali Büyükkarıncalı ile Recep An birlikte karşıladı.

Yapılan görüşmelerde Aydın iline özgü yerel ürünlere ilişkin faaliyetler ve son gelişmeler üzerine fikir alışverişlerinde bulunuldu. Ayrıca Aydın, Nazilli ve çevresinin kalkınması adına bölgedeki tüm oda ve borsaların birlikte hareket etmesi gerektiği hususunda görüş birliğine varıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.