Aydın Ticaret Borsası’ndan Vali Kerem Ala Anlamlı Ziyaret

Aydın Ticaret Borsası’ndan Vali Kerem Al'a Anlamlı Ziyaret

Aydın Ticaret Borsası Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, daha önce Aydın’da görev yapan Osmaniye Valisi Kerem Al’ı ziyaret etti.

- Aydın Ticaret Borsası Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, daha önce Aydın’da görev yapan Osmaniye Valisi Kerem Al’ı ziyaret etti.

Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fevzi Çondur, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Ülgen ve AbdülkadirYıldız, Meclis Üyelerinden Ali Çevik, Mustafa Akdam, Ahmet Şenel, Rıza Uyar ve Erkan Aslan’dan oluşan heyet, Osmaniye Valisi Kerem Al'a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Dönemin Aydın Valisi Kerem Al, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aydın Ticaret Borsası işbirliğinde 2012 yılında protokolü imzalanan Aydın Ticaret Borsası Bilim ve Sanat Merkezinin 2013 yılında temeli atılarak, 2014 Ekim ayında TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun teşrifleriyle açılışı gerçekleştirilmişti.

Osmaniye Valisi Kerem Al'in makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, "2012 yılında dönem Valimiz Sayin Kerem Al, Milli Eğitim Müdürümüz Pervin Töre ve Borsamiz işbirliğinde üstün zekalı çocuklarımız için Bilim Sanat Merkezimizin protokolü imzalanarak, kısa bir sürede siz degerli Valimizin destekleriyle hızlı bir şekilde yol kat edilmiştir. Aydın Valimiz Sayın Erol Ayyıldız’ın destekleriyle Bilim ve Sanat Merkezimiz 2014 Ekim ayında tamamlanarak hizmete açılmıştır. Yoğun programınız nedeniyle Bilim Sanat Merkezimizin açılışına katılamamanızdan dolayı, Aydın Ticaret Borsası Yönetimimiz adına sağladığınız desteklerinizden dolayı teşekkürlerimizi arz ediyorum" diye konuştu.

Vali Kerem Al da; Aydın Ticaret Borsası heyetine yapılan anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Aydın Valiliği donemim de Aydın Ticaret Borsası ile iyi ilişkiler içerisinde çalışmalarımız devam etmiş, Aydın'a üstün zekalı çocuklar için Bilim ve Sanat Merkezi kazandırılmıştır. Aydın Ticaret Borsası Bilim ve Sanat Merkezinin Aydın'a ve Ege Bölgesine hayırlı olmasını dileyerek, Aydın Ticaret Borsasına göstermiş oldukları vefadan dolayı teşekkür ediyor, Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından desteklenmeye uygun görülen Yenilebilir Enerjili Soğuk Hava Deposu projesininde en kısa sürede tamamlanması arzusuyla, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Aydın Ticaret Borsası heyeti dönemin Aydın Valisi Kerem Al'a; Bilim ve Sanat Merkezine sağladığı destekten dolayı plaket ve okula ait fotoğraf takdiminde bulundu. Ziyaret sonrasında Osmaniye Valisi Kerem Al ev sahipliğinde gerçekleşen yemeğe, Osmaniye'de görev yapmakta olan Aydınlı Hakime Ayşen Şahinci Duran ve eşi Cumhuriyet Savcısı Utku Duran eşlik etti.

AYDIN TİCARET BORSASI’NDAN VALİ KEREM AL'A ANLAMLI ZİYARET

AYDIN TİCARET BORSASI’NDAN VALİ KEREM AL'A ANLAMLI ZİYARET

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.