Aydın TÜMSİAD’ın ‘Zehri Tanı’ Projesi Devam Ediyor

Aydın TÜMSİAD’ın ‘Zehri Tanı’ Projesi Devam Ediyor

Tüm Sanayici İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesi tarafından hazırlanan “Zehri Tanı” isimli sosyal sorumluluk projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.TÜMSİAD Aydın Şubesi Başkanı Nusret...

Tüm Sanayici İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesi tarafından hazırlanan “Zehri Tanı” isimli sosyal sorumluluk projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

TÜMSİAD Aydın Şubesi Başkanı Nusret Ünal, sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini söyledi. “Zehri Tanı” projesinin 2016 yılında gençlik ve gelecek için en önemli çalışmalardan biri olacağını kaydeden Ünal, ”TÜMSİAD olarak bir sivil toplum kuruluşun ihtisat alanı dışında, sosyal sorumluluğu da olduğu kanısındayız.bu fikirden hareketle madde bağımlılığın toplum geneline yaygınlaşması ve başlama yaşlarının düşmesinden dolayı rahatsızlık duyduk. Bu konuya dikkat çekmek ve önleyici faaliyetler yapmak amacıyla genel adı “Zehri Tanı” olan bir etkinlik silsilesi tasarladık. Dikkat çekmek amacıyla ilin çeşitli noktalarındaki billboardlarda, iş yerlerinin vitrinlerinde, halk otobüslerinde ve öğrenci servislerine afişler asarak vatandaşımıza duyurduk. Sosyal sorumluluk projesi ile farkındalık yaratarak insanları bilinçlendirmek, küçük yaşlara kadar düşen madde bağımlılığına engel olmak istiyoruz. Uzmanlarca yapılan araştırmaya göre madde bağımlılığının ana kaynağı aile içi iletişim bozukluklarından geliyor bunun içinde gerek aile gerek gençlerle iletişime geçerek bu sorunları aşmayı hedefliyoruz. Bu konuda faaliyetlerimiz hız kesmeden devam edecektir” dedi.

Aydın TÜMSİAD Başkanı Ünal, “Zehri Tanı” projesi kapsamında 31 Mayıs Salı günü Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezinde Doğan Cüceloğlu’nun sunumuyla aile içi iletişim konferansı olduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.