Aydın TÜMSİAD’tan İş Sağlığı Ve Güvenliği Uyarısı

Aydın TÜMSİAD’tan İş Sağlığı Ve Güvenliği Uyarısı

Tüm Sanayi İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesi’nden ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası’ dolayısıyla bir açıklama yapıldı.TÜMSİAD Aydın Şube Başkan Yardımcısı Sezar Yüksel, yaptığı açıklamada; “İş...

Tüm Sanayi İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesi’nden ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası’ dolayısıyla bir açıklama yapıldı.

TÜMSİAD Aydın Şube Başkan Yardımcısı Sezar Yüksel, yaptığı açıklamada; “İş sağlığı ve güvenliği hususu, yeryüzünde herhangi bir alanda iş yapıldıkça, önemini kaybetmeden iş dünyasının gündeminde olacaktır. Bu husus, esasında hiçbir yasal zorlamaya ihtiyaç duymaksızın, olmazsa olmaz bir mecburiyet hükmündedir. Güvenliği tasarlanmamış hiçbir çalışma olgun bir çalışma olarak kabul edilmez. En nihayetinde her iş ‘insan’ için yapılmaktadır. İnsan iş dünyasının odağındaki olgudur. Güvenliği ve sağlığı düşünülmemiş insandan hangi kalite beklenebilir? Bizler TÜMSİAD ailesi olarak önce insan önce sağlık ve iş güvenliği diyoruz. Bu hafta dolayısıyla iş sağlığı ve güvenliği olgusuna farkındalık uyandırmak istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.