Aydın Ülkü Ocakları'nda 23 Nisan coşkusu

Aydın Ülkü Ocakları'nda 23 Nisan coşkusu

Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir dizi kutlama etkinliği gerçekleştirdi. Çocukları makamında ağırlayan Özbey, Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe katılarak çocukların sevincini ortak oldu

İlk olarak geleceğin teminatı çocukları makamında ağırlayan İl Başkanı Emre Özbey, "Aziz milletimizin iradesinin tecelli edip somutlaştığı yer olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 97. yıldönümünü ve yarınlarımızın umudu olan çocuklarımızın bayramını haklı bir gurur ve kıvançla kutluyoruz. Geleceğimizi temsil eden çocuklarımız, geçmişten aldıkları güçle milletimizin yarınlarını şekillendireceklerdir. Egemenliğin kayıtsız sahibi Yüce Türk Milleti'nin ve çocuklarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyor, vatan için her fedakârlığı yapan büyük Türk Milleti'nin her ferdini, gazilerimizi ve şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum" dedi.

ATATÜRK KENT MEYDANI'NDA ÇOCUK ŞENLİĞİ YAPILDI

Makamındaki çocuklarla beraber hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Özbey, daha sonra Aydın Kent Meydanı'nda düzenledikleri diğer bir etkinlik olan "23 Nisan Çocuk Şenliği" programına katıldı.

Geleceğimizin teminatı, ülkemizin ve ülkümüzün yılmaz bekçileri, Başbuğumuzun deyimiyle her biri birer "Türk Bayrağı" olan göz aydınlığımız Türk Çocukları'na, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Atatürk Kent Meydanı'nda Üniversite ve Bayan Birimimiz tarafından boyama kitabı ve balonlar dağıtılıp, yüz boyama etkinliğinin yapıldığını belirten Başkan Özbey, “Etkinliğimize ilgi gösteren hemşehrilerimize teşekkür eder, çocuklarımıza bu günü armağan eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e şükranlarımızı sunarız" diye konuştu.

ulku-ocaklari-(1)-002.jpgulku-ocaklari-(2)-002.jpgulku-ocaklari-(3)-001.jpgulku-ocaklari-(4)-001.jpg

ulku-ocaklari-(5)-001.jpgulku-ocaklari-(6)-001.jpgulku-ocaklari-(7).jpgulku-ocaklari-(8).jpg

ulku-ocaklari-(9).jpgulku-ocaklari-(10).jpgulku-ocaklari-(11).jpgulku-ocaklari-(12).jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.