Aydın Ürünleri YÖREX’de Tanıtılıyor

Aydın Ürünleri YÖREX’de Tanıtılıyor

Aydın Ticaret Borsası, Antalya’da düzenlenen 6. Yörex Fuarı’nda Aydın’a özgü ürünlerin tanıtımını yapıyor.

Aydın Ticaret Borsası, Antalya’da düzenlenen 6. Yörex Fuarı’nda Aydın’a özgü ürünlerin tanıtımını yapıyor.

Aydın Ticaret Borsası standında Aydın Sanayi Odası, Nazilli Ticaret Odası ve Söke Ticaret Borsası’nın ürünleriyle birlikte tanıtım yapıldı. Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Yönetim Kurulu Üyelerinden Cengiz Ülgen veAbdülkadir Yıldız, Meclis Üyelerinden Ali Çevik, Mustafa Akdam, Ahmet Şenel, Erkan Aslan ve Genel Sekreter Çimen Mutlu standa Aydın Kestanesi, Aydın Kestanesinden üretilen Kestane Şekeri, Kestane unu, Aydın İnciri, Memecik Zeytini, Aydın Zeytinyağı, Aydın Künarı (fıstıkçamı), Pamuk, Zeytinyağlı Sabun, Cin Mısır (popcorn) ürünlerinin tanıtımı yapıldı. Ürün tanıtımının yanı sıra Efelerimiz tarafından yapılan görsel sunum büyük bir ilgi ile izlendi.

ZEYTİNYAĞI TANITIMI YAPILDI.

Aydın Ticaret Borsası Laboratuvar Müdürü Burcu Keser tarafından tüketicilerin kaliteli zeytinyağını nasıl ayırt edebilecekleri, kaliteli zeytinyağında olması ve olmaması gereken özellikler hakkında bilgi verilerek, ziyaretçilere zeytinyağı tadımı yaptırıldı.

Aydın Ticaret Borsası standına AB eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ziyarette bulunarak Yöresel ürünlerin tadına baktı. Çavuşoğlu ve Hisarcıklıoğlu’na Aydın kestanesi, inciri ve zeytinyağı hediye edildi.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, yaptığı açıklamada; “Sizin Oraların Nesi Meşhur, temasıyla bu yıl altıncısı gerçekleşen Yöresel Ürünler Fuarında amacımız, Yöresel ürünlerimizin tanıtımı yanında, ziyaretçilerin coğrafi işaretli ürünlerimizi tanıtmak ve farkındalık oluşturmaktır. Aydın Ticaret Borsası olarak yöresel zenginliklerimizi hem ülke genelinde hem de AB nezdinde koruma altına alınması yönünde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çalışmalarımız; ilimize, üreticilerimize ve üyelerimize olan en önemli vazifemizdir. Altıncısı düzenlenen Yörex Yöresel Ürünler fuarımıza, ilk düzenlendiği yıldan bu yana katılımımız olmuştur” diye konuştu.

Aydın Ticaret Borsası, Yörex Yöresel Ürünler Fuarı botunca 11 Ekim tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.