Aydın’a Gelen Liderler En Çok Oto Kurtarıcılarına Yaradı

Aydın’a Gelen Liderler En Çok Oto Kurtarıcılarına Yaradı

7 Haziran seçim çalışmaları kapsamında miting yapmak için Aydın’a gelen parti liderleri ve toplu açılış töreni dolayısıyla bugün Aydın’da olacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için alınan sık...

7 Haziran seçim çalışmaları kapsamında miting yapmak için Aydın’a gelen parti liderleri ve toplu açılış töreni dolayısıyla bugün Aydın’da olacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için alınan sıkı güvenlik önlemleri oto kurtarıcılarına yaradı.

Aydın’a toplu açılış töreni kapsamında gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için özel sıkı güvenlik tedbirleri alındı. Tedbirler miting yapılacak olan İstasyon Meydanı’nda bir gün öncesinden başlarken bazı ara sokaklar ise akşamdan trafiğe kapatıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Aydın’a geldikten sonra geçecek olduğu güzergahlar üzerinde konuşlanan arabalar çekiciler ile kaldırıldı. Güvenlik ekipleri sabahın erken saatlerinden itibaren güvenlik tedbirlerini arttırırken yol kenarlarında bulunan arabaların sahiplerine ulaşamayan polisler oto kurtarıcıları ile arabaları bulundukları yerden kaldırttı. Bu duruma en çok sevinen oto kurtarıcıları olurken oto kurtarıcıları bu aralar işlerin iyi gittiğini ve durumdan memnun olduklarını ifade etti. Araçları çekilen vatandaşlar ise arabalarını park ettikleri yerde bulamayınca kısa süreli olarak panik yaşadığı gibi sağda solda araba aradığı gözlerden kaçmadı.

Öte yandan Aydın’a seçim çalışmaları kapsamında miting yapmak için şu ana kadar MHP Lideri Devlet Bahçeli, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş gelirken Cumhurbaşkanı Erdoğan akşam saatlerinde toplu açılış töreni için Aydın’a gelerek halka da hitap edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.