Aydın’da 112’den duyarlılık çağrısı: “Gereksiz arama, her saniye bir can”

Aydın’da 112’den duyarlılık çağrısı: “Gereksiz arama, her saniye bir can”

Aydın 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü, 112'nin gereksiz yere aranması ve meşgul edilmesine dikkat çekerek, il genelindeki dijital ekranlara yerleştirdiği "Gereksiz arama" görselleri ile hem farkındalık oluşturdu hem de duyarlılık çağrısı...

Aydın 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü, 112'nin gereksiz yere aranması ve meşgul edilmesine dikkat çekerek, il genelindeki dijital ekranlara yerleştirdiği "Gereksiz arama" görselleri ile hem farkındalık oluşturdu hem de duyarlılık çağrısı yaptı.

Ambulans, polis, jandarma ve itfaiye birimlerinin bir arada koordineli şekilde hizmet verdiği Aydın 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü, il genelinde farkındalık oluşturdu. İl genelinde yer alan dijital reklam panolarına gösterilen afişlerle 112 Acil Çağrı Merkezi'nin gereksiz yere aranması ve meşgul edilmesinin önemine dikkat çekildi. Gereksiz yere meşgul edilen her saniyenin bir can olduğu vurgulanan görsellerle vatandaşların duyarlılığını artırmanın hedeflendiği çalışma ile asılsız çağrıların önüne geçilmesi hedefleniyor.

Konu ile ilgili Aydın 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda "112 Acil Çağrı Merkezlerinin bilinirliğini ve farkındalığını arttırmak, asılsız çağrıları önlemek amacıyla hazırlanan görseller il merkezi ve ilçelerde bulunan dijital ekranlarda yayınlanmıştır" ifadeleri yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.