Aydın’da 23 Nisan Kutlamaları Başladı

Aydın’da 23 Nisan Kutlamaları Başladı

Aydın’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Aydın Ticaret Odası İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte Vali Erol Ayyıldız’ı ziyaret etti.

- Aydın’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Aydın Ticaret Odası İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte Vali Erol Ayyıldız’ı ziyaret etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm Türkiye’de olduğu gibi Aydın’da da kutlanmaya başladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı doğrultusunda; Aydın Efeler Ticaret Odası İlkokulu Müdürü Ömer Ali Serban, 4/A sınıf öğretmeni Aşkın Tetik, 4/B sınıf öğretmeni Olcay Aydın, 4/A sınıf öğrencisi Ece Tuğba Madran ve 4/B sınıf öğrencisi Utkan Dinçer Vali Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Zeynel Akın da yer aldı. Vali Ayyıldız ile sohbet eden öğrenciler isteklerini ve sorunlarını iletti. Vali Ayyıldız, Aydın Ticaret Odası İlkokulu öğrencileri Ece Tuğba Madran ve Utkan Dinçer’e hediye takdim ederek daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

"ÇOCUKLARIMIZ BÜTÜN KÖTÜLÜKLERDEN UZAK OLSUN"

Bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak konuşmasına başlayan Vali Ayyıldız, “Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk bu günü bütün çocuklara armağan etmiştir. Çocuklarımızın bu bayramı kutlu ve güzel olsun. Çocuklarımız bütün kötülüklerden uzak olsunlar. Tüm mutluluklar, güzellikler ve zaferler çocuklarımızın olsun. Sadece ülkemiz çocukları için değil bütün dünyadaki çocukların yüzleri gülsün. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın da buna vesile olmasını diliyorum. Dolayısıyla bütün dünya çocuklarının sevgi ve barış içinde yaşamlarını temenni ediyoruz. Özellikle ülkemizdeki çocuklarımızın dünyadaki çocuklara örnek olacak şekilde gelişme göstererek ve başarılara imza atarak büyümelerini ve ülkenin geleceğinde de söz sahibi olmalarını istiyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını başta çocuklarımız olmak üzere çok değerli öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın ve ülkemizin de bu ulusal bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Aydın Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre de tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak Vali Ayyıldız’a eğitime verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

AYDIN’DA 23 NİSAN KUTLAMALARI BAŞLADI

AYDIN’DA 23 NİSAN KUTLAMALARI BAŞLADI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.