Aydın’da 6 Ağacı Deviren Araç Trafoya Çarpınca Durabildi

Aydın’da 6 Ağacı Deviren Araç Trafoya Çarpınca Durabildi

Aydın’ın Efeler ilçesinde, Ilıcabaşı istikametinden gelen ve Doğu Gazi Bulvarında hareket halinde olan 09 HU 868 plakalı sürücüsü öğrenilemeyen araç, 6 ağacı devirip özel halk otobüsüne çarptıktan son...

Aydın’ın Efeler ilçesinde, Ilıcabaşı istikametinden gelen ve Doğu Gazi Bulvarında hareket halinde olan 09 HU 868 plakalı sürücüsü öğrenilemeyen araç, 6 ağacı devirip özel halk otobüsüne çarptıktan sonra Aydem’e ait trafoya çarparak durabildi. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Edinilen bilgiye göre kaza Aydın’ın Efeler İlçesi Orta Mahallede saat 23.30 sularında gerçekleşti. Sürücüsü öğrenilemeyen 09 HU 868 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi üzerine önce kaldırımdaki 6 ağacı devirdi. Ağaçları deviren araç, daha sonra, o sırada yolcu indirmek için durağa yanaşan 09 M 0630 plakalı Semih Aksarı idaresindeki Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsü’ne çarpıp, durakla otobüsün arasından geçerek Aydem’e ait trafoya çarparak durabildi.

Kaza sonrası olay yerine gelen güvenlik güçleri gerekli önlemleri alırken, kazaya sebebiyet veren 09 HU 868 plakalı aracın hafif yaralı sürücüsü, 112 Acil servis ekiplerinin müdahalesini kabul etmedi. Hem otobüsten inmek isteyen, hem de otobüse binmek için durakta bekleyen yolcular üzerilerine gelen aracı fark edip kaçarak canlarını zor kurtardılar.

Olay yerine gelen Aydem çalışanları trafonun elektriğini keserek olası bir kaza daha yaşanmaması için önlem aldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.