“Aydın’da başa baş bir rekabet var”

“Aydın’da başa baş bir rekabet var”

tvnet'te ekranlara gelen Olan Biten programında Aydın ele alındı ele alındı. Yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Yeni Şafak yazarı ve kamuoyu araştırmacısı İhsan Aktaş, “Aydın’daydım, Mustafa Savaş adında AK Parti'nin bir adayı var. Ankara’ya koy başkan adayı olarak Ankara’ya yakışır. İstanbul’a koy İstanbul’a yakışır. Karşısında da Cumhuriyet Halk Partisi’nden Özlem Çerçioğlu var. Aydın’da başa baş bir rekabet var” ifadesini kullandı.

tvnet'te Halil Hasan Erdoğan'ın moderatörlüğünde yayınlanan Olan Biten programı bir kez daha Aydın’da yerel seçim gündeminin nabzını tuttu. Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Likoğlu, Yeni Şafak yazarı ve kamuoyu araştırmacısı İhsan Aktaş’ın yorumlarıyla yer aldığı programda “Cumhuriyet Halk Partililer tarih boyunca hiç yatırım yapmadıkları için o konuda kafaları da çalışmıyor, birikimleri de yok ama uzman oldukları bir alan var, reklamcılık” dedi.

Bir sunum için Aydın’da bulunduğunu belirten İhsan Aktaş şunları kaydetti:

Aydın’da Mustafa Savaş adında AK Parti'nin bir adayı var. Ankara’ya koy başkan adayı olarak Ankara’ya yakışır. İstanbul’a koy İstanbul’a yakışır. Çok da nitelikli donanımlı bir isim. Karşısında da Cumhuriyet Halk Partisi’nden Özlem Çerçioğlu var. Aydın’da başa baş bir rekabet var. Önceki seçimde zaten yakın sonuçlanmıştı. Ne yapmış diye baktığınız zaman. Mesela AK Partili belediyenin olduğu kalitede sokak yok, yol yok, bir kentsel tasarım yok, kongre merkezi yok, kültür merkezi yok, spor merkezi yok, yani yok yok yok yok yok. Ne var? Olağanüstü bir reklam var, iletişim var.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.