Aydın’da Bayram Göçü Başladı

Aydın’da Bayram Göçü Başladı

Aydın’da mesai saatinin sona ermesiyle birlikte bayramını ailesiyle ve memleketinde geçirmek isteyen vatandaşlar otogara akın etti.

- Aydın’da mesai saatinin sona ermesiyle birlikte bayramını ailesiyle ve memleketinde geçirmek isteyen vatandaşlar otogara akın etti.

Aydın Şehirlerarası Otobüs Terminalinde Ramazan Bayramı yoğunluğu başladı. Bayramı ailesiyle ve memleketinde geçirmek isteyen kişiler soluğu otogarda aldı. Ramazan Bayramı’na 2 gün kala yollara koyulan Aydınlı vatandaş valizleriyle birlikte geldikleri otogarda otobüslerini bekledikleri sırada yoğunluk oluşturdu. Sıcakların da etkisiyle birlikte çileli bir bekleyiş içinde otobüslerinin hareket saatini bekleyen vatandaşlar aileleri ve memleketlerini görecek olmalarından dolayı da büyük sevinç yaşadı.

Otobüs firması yetkilileri yoğunluğun cumartesi akşamına kadar süreceğini ifade ederken bazı otobüs firmalarında da bilet kalmadığı belirtildi. Ayrıca yetkililer sahte bilete karşı vatandaşı uyarırken özel araçlarıyla seyahat edecek olanların da trafikte yaşanabilecek olumsuzluklara karşı da tedbirli olmalarını istedi.

AYDIN’DA BAYRAM GÖÇÜ BAŞLADI

AYDIN’DA BAYRAM GÖÇÜ BAŞLADI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.