Aydın’da Büyükbaş Hayvanların Küpelenmesi İçin Protokol İmzalandı

Aydın’da Büyükbaş Hayvanların Küpelenmesi İçin Protokol İmzalandı

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl Müdürlüğü ile Aydın Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği arasında sığır cinsi hayvanların küpelenmesi için sözleşme imzalandı.Aydın Gıda Tarım ve Hayvanc...

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl Müdürlüğü ile Aydın Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği arasında sığır cinsi hayvanların küpelenmesi için sözleşme imzalandı.

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl Müdürlüğü ile Aydın Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği arasında sığır cinsi hayvanların tanımlanması tescili çerçevesinde çalışma esasları ve uygulamalarına ilişkin protokol Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Fuat Fikret Aktaş ile Aydın Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sedat Güngör tarafından imzalandı.

İmzalanan bu protokol ile sığır cinsi hayvanların tanımlanması tescili ve izlenmesi yönetmeliği ve hayvan kimlik sistemi konusundaki tebliğ, genelge ve talimatlara uygun olması koşulu ile Aydın ili ve ilçelerinde doğan sığır cinsi hayvanların Aydın Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından küpelenerek (TÜRKVET) ulusal veri tabanına kaydedilmesinin sağlanacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.