Aydın’da Çekilen Sinema Filmi Vizyona Hazırlanıyor

Aydın’da Çekilen Sinema Filmi Vizyona Hazırlanıyor

Ege yöresinin betimlendiği komedi türünde ‘Unuttuğumuz Gün’ adlı sinama filmi vizyona girmeye hazırlanıyor.Ege Yöresi komedi türü olan, Aydın’lı amatör oyuncuların ve köylülerin rol aldığı belirtilen...

Ege yöresinin betimlendiği komedi türünde ‘Unuttuğumuz Gün’ adlı sinama filmi vizyona girmeye hazırlanıyor.

Ege Yöresi komedi türü olan, Aydın’lı amatör oyuncuların ve köylülerin rol aldığı belirtilen ‘Unuttuğumuz Gün’ isimli sinema filmi vizyona hazırlanıyor. Büyük bir bölümünün Koçarlı Cincin Mahallesinde ve Aydın Merkez Efeler de çekilen sinema filmi 25 gün süren seçim maratonundan sonra son bulduğu ifade edildi.

Başrol Oyunculuğu, Senaryo ve Yönetmenliğini Burak Bacaksız’ın yaptığı, Yardımcı Yönetmen Ömer Faruk Yıldırım, Ses Departmanı Oğuzhan Karadeniz ve Görüntü Yönetmeni Rıdvan Baysal’dan oluşan teknik ekiple birlikte yaklaşık 35 kişinin rol aldığı sinema filminin tamamlandığı belirtildi. ‘Unuttuğumuz Gün’ isimli sinema filminin çekimleri yaklaşık 25 gün sürdüğü ifade edilirken, filmde ise Eşref Gülpınar, Murat Asım Akyüzlü Yakup Baykal, Semih Başkar, Halil Uzun, Merve Yıldız, Ayşe İlkhan gibi Aydın’lı isimlerin ve Cincin Mahallesinden de pek çok kişinin rol aldığı dile getirildi.

Film hakkında bilgi veren Yönetmen Burak Bacaksız , “Çekimlerini Koçarlı Cincin mahallesi ve Aydın Efelerde tamamlamış olduğumuz ‘Unuttuğumuz Gün’ isimli filmimizi Alpler Pulluk sponsorluğunda gerçekleştirdik. Filmimizin Aydın’ımızla birlikte Koçarlı ve Cincin mahallesinin tanıtımına ve kültürüne katkıda bulunacağına inanıyorum. Çalışmalarımızda özellikle gece çekimlerimizde Cincin’li hemşerilerimiz bize destek oldular. Uykusuz bıraktığımız halde o Türk insanına has misafirperverliği ile Sette rollerimizi yaparken o meşhur cincin karpuzu, çay kahve su servisiyle bizleri yalnız bırakmadılar. Yoğun çalışmalarımız nedeniyle tatlı bir yorgunluk yaşadım ancak, Aydın’lı tanınmış Amatör oyuncularımız ve Cincin’li vatandaşlarımız şaşırtıcı güzellikteki rolleriyle filmimize renk kattığı için de son derece mutluyum. Bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Filmimizin sinemalarda gösterime girmesinden sonra yine Aydın’da çekilecek olan yeni projemizle Aydın’ımızı tanıtmaya devam edeceğiz ” dedi.

Filmde rol alan Eşref Gülpınar ise, “Genç yönetmenimiz Burak Bacaksız ve teknik ekiple birlikte oyuncu arkadaşlarımızla yorucu ama çok güzel unutulmaz anılar yaşadım. Benim rol aldığım ikinci sinema filmi olmasıyla birlikte filmin gösterime girmesini heyecanla bekliyorum. İnsanın kendimi sinemada izlemek nasıl bir duygu onu yaşamak istiyorum. Bana bu fırsatı veren yönetmenimize ve herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.