Aydın’da Cimnastik Gösterileri Büyüledi

Aydın’da Cimnastik Gösterileri Büyüledi

Aydın’da düzenlenen Okullar Arası Küçükler, Yıldızlar, Gençler Step-Aerobik Cimnastik İl Birinciliği müsabakaları renkli görüntülere sahne oldu.Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından...

Aydın’da düzenlenen Okullar Arası Küçükler, Yıldızlar, Gençler Step-Aerobik Cimnastik İl Birinciliği müsabakaları renkli görüntülere sahne oldu.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen, 2014 - 2015 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Minikler Ritmik Cimnastik İl Birinciliği ve 2014 - 2015 eğitim öğretim yılı Okullar Arası Küçükler, Yıldızlar, Gençler Step-Aerobik Cimnastik İl Birinciliği müsabakaları Atatürk Spor Salonunda yapıldı.

Yapılan müsabakalara ritmik cimnastikte A kategorisinde 2 B kategorisinde 5 sporcu olmak üzere 7 sporcu, step-aerobikte genç kızlarda 2 takım, yıldız kızlarda 2 takım, küçük kızlarda 2 takım olmak üzere 6 okul takımı ve 48 sporcu katıldı. Müsabakalar sporcu ailelerinden ve halk tarafından büyük bir ilgi gördü. Yaklaşık 300 kişilik bir seyirci müsabakaları izledi. Ritmik cimnastik A kategorisinde 1’inci ve 2’nci olan sporcular Aydın’ı temsilen grup müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Step-aerobik kategorisinde genç kızlarda 1’inci ve 2’nci, yıldız kızlarda 1’inci ve 2’nci, küçük kızlarda 1’inci olan takımlar Aydın’ı grup müsabakalarında temsil etmeye hak kazandı.

Step-Aerobik Genç Kızlar Kategorisinde Murat Hale Küçükoğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Cumhuriyet Anadolu Lisesi; Step-Aerobik Yıldız Kızlar Kategorisinde Bozdoğan Fatih Orta Okulu,Karacasu Hafız Mustafa Kavurmacı ve Refikası Hatice Hanım Merkez Orta Okulu; Step-Aerobik Küçük Kızlar Kategorisinde Mustafa Kiriş Orta Okulu ve Bozdoğan Fatih Orta Okulu dereceye girdi.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından dereceye giren takımlara kupa, sporculara da madalya takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.