Aydın’da cinsel istismar iddiasına 3 gözaltı

Aydın’da cinsel istismar iddiasına 3 gözaltı

İzmir’de yaşayan 16 yaşındaki M.K’nin savcılığa giderek yaptığı şikayet üzerine, Aydın’ın Karacasu ilçesinde 3 kişi cincel istismar iddiasıyla gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre; kısa bir süre önc...

İzmir’de yaşayan 16 yaşındaki M.K’nin savcılığa giderek yaptığı şikayet üzerine, Aydın’ın Karacasu ilçesinde 3 kişi cincel istismar iddiasıyla gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre; kısa bir süre önce Karacasu’dan İzmir’deki akrabalarının yanına giderek orada yaşamaya başlayan M.K’nın şikayeti üzerine Karacasu’da ikamet eden A.K (21), M.O (30) ve İ.G (23) isimli şahıslar cinsel istismar suçlamasıyla gözaltına alındı. Geceyi nezarethanede geçiren şüpheliler, Karacasu Adliyesinde çıkarıldıkları mahkemenin ardından tutuklanma isteminin reddi ve adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

M.K’nin ifadesi ise İzmir’de alındı. M.K’nin yaklaşık 2 ay önce A.K, M.O ve şu an askerde bulunan M.Y (20) tarafından aynı anda, ayrı bir zamanda ise İ.G’nin istismarına uğradığını iddia ettiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.