Aydın’da İlk Kez ‘İşitme Engelli Özel Eğitim Sınıfı’ Açıldı

Aydın’da İlk Kez ‘İşitme Engelli Özel Eğitim Sınıfı’ Açıldı

Aydın’da ilk kez Güzelhisar İlkokulu’nun bünyesinde ‘İşitme Engelli Özel Eğitim Sınıfı’ açıldı.

- Aydın’da ilk kez Güzelhisar İlkokulu’nun bünyesinde ‘İşitme Engelli Özel Eğitim Sınıfı’ açıldı.

Aydın’da ilk kez Efeler ilçesi Güzelhisar İlkokulu bünyesinde oluşturulan “İşitme Engelli Özel Eğitim Sınıfı” törenle açıldı. Törene İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Maarif Müfettişleri Başkanı Oktay Deniz, Şube Müdürü Kani Ovayurt, Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özmen, Efeler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hakkı Gök ve veliler katıldı.

Açılış töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, son yıllarda göreve gelen hükümetlerce önemsenen ve gerekli yatırımlar konusunda desteklenen özel eğitim hizmetlerinin yaygınlaştırılması çalışmalarının artarak devam ettiğini belirterek, “Eğitimde marka şehir parolasıyla çıktığımız bu yolda, 2 Serebral Palsi, 8 Özel Eğitim Sınıfı ve 3 Bağımsız Özel Eğitim Okulumuza bu yıl ek olarak 3 Otistik Özel Eğitim Şubesi ve iki şubesi olan bir İşitme Engelli sınıfı ile bir Bilim Sanat Merkezi ekledik. İlimizde bu alanda sıra bekleyen velilerimizin mağdur olmamaları için çocuklarına gerekli sınıf ve ortamlarını hazırlamak için çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.

Törende yapılan konuşmaların ardından Aydın’ın ilk İşitme Engelli Özel Eğitim Sınıfı, İl Milli Eğitim Müdürü Töre ve protokol tarafından eğitim öğretime açıldı.

AYDIN’DA İLK KEZ ‘İŞİTME ENGELLİ ÖZEL EĞİTİM SINIFI’ AÇILDI

AYDIN’DA İLK KEZ ‘İŞİTME ENGELLİ ÖZEL EĞİTİM SINIFI’ AÇILDI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.