Aydın’da İYİ Parti toplantısında arbede...

Aydın’da İYİ Parti toplantısında arbede...

Aydın’da İYİ Parti Efeler İlçe Teşkilatında arbede yaşandı. İYİ Parti İl Başkanı Cemal Sarı ve Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin’in de bulunduğu toplantıda gerginliğin önceki gün gerçekleşen istifaların neden olduğu öğrenildi.

İYİ Parti Aydın İl Teşkilatının “İlçe ziyaretleri” kapsamında Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, İl Başkanı Cemal Sarı, il başkan yardımcıları Yaşar Çelebi ve Hasan Çetinbaş, Parti Sözcüsü, Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Semra Yücel, İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Tabak’ın aralarından bulunduğu bir grup Efeler İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette Efeler İlçe Başkanı Fatih Arslan, belediye meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri hazır bulundu.

Toplantıda söz alan Efeler Belediye Meclis Üyesi Münevver Göktaş söz alarak önceki gün görevlerinden istifa eden il divanı ve yönetim kurulu üyelerinin istifalarını gündeme getirdi. Partinin kuruluşundan bu yana aktif görev üstlenen istifacıların “yorgun” oldukları öne sürüldü. Göktaş’a destek veren Efeler Belediye Meclis Üyesi Turgay Akgüller de bu istifaların sorumlusunun il başkanı Sarı ve il başkan yardımcısı Yaşar Çelebi olduğunu ve istifalarla ilgili bahane üretildiğini söyleyince ortalık karıştı. 

Tartışma sırasında İl başkan yardımcısı Hasan Çetinbaş ve İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Tabak’a “oturun yerinize” diyerek çıkışan Akgüller, Yaşar Çelebi'ye dönerek "ayağa kalk" demesi gergin anlar yaşanmasına neden oldu. Araya partililerin girmesiyle arbede daha fazla büyümeden önlendi.

foto--(1).jpgfoto--(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum