Aydın’da Jandarma timleri sokak hayvanlarını yalnız bırakmıyor

Aydın’da Jandarma timleri sokak hayvanlarını yalnız bırakmıyor

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ekipleri Karacasu ilçesinde vatandaşları bilgilendirdi, hem de sokak...

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ekipleri Karacasu ilçesinde vatandaşları bilgilendirdi, hem de sokak hayvanlarını besleme faaliyetinde bulundu.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı, Karacasu ilçesinde bulunan ören yerleri, park, bahçe ve sokaklar da tanıtım faaliyetinde bulundu. Faaliyette çevre, doğa ve hayvanlara karşı işlenen suçların önüne geçmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla vatandaşlarımıza HAYDİ (Hayvan Durum İzleme) uygulaması tanıtılmış, çevre ve doğal hayatın korunması konularında bilgilendirme yapılarak, vatandaşlar tarafından kış aylarında sokağa terk edilen sokak hayvanlarına yönelik beslenme faaliyeti icra edildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından çevre, doğa ve hayvanların korunması, çevre bilincinin oluşturulması için tüm alanlarda önleyici hizmet ve sosyal sorumluluk faaliyetlerinin aralıksız devam edileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.