Aydın’da Kaçak Hayvan Sevkiyatına Karşı Önlemler Artırıldı

Aydın’da Kaçak Hayvan Sevkiyatına Karşı Önlemler Artırıldı

Aydın’da belgesiz ve kaçak hayvan hareketleriyle mücadele kapsamında güvenlik güçleri bilgilendirildi.Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve ilçe müdürlüklerinin katkılarıyla 17 ilçede ayrı o...

Aydın’da belgesiz ve kaçak hayvan hareketleriyle mücadele kapsamında güvenlik güçleri bilgilendirildi.

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve ilçe müdürlüklerinin katkılarıyla 17 ilçede ayrı olarak yapılan belgesiz ve kaçak hayvan hareketleriyle mücadele toplantıları emniyet ve jandarma teşkilatlarınca ilgiyle karşılandı. Bazı ilçelerde Kaymakam, Belediye başkanı ve belediye personelinin de katılım sağladığı toplantılarda, salgın hastalıkların yayılmasında kontrolsüz hayvan hareketlerinin etkilerine değinilerek, güvenlik güçlerince yol kontrollerinde aranacak belgeler ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgilendirme yapıldı.

Belgesiz ve kaçak hayvan hareketleri ile mücadele çalışmalarında kurumlar arası işbirliğinin önemine dikkat çekilen toplantılarda, güvenlik güçlerinin tecrübeleri ışığında, yaşanan sorunlar irdelenerek çözüm yolları konusunda fikir alışverişi yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.