Aydın'da Kazıklı Yol!

Aydın'da Kazıklı Yol!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Astim Köprülü Kavşağı için 22 milyon lira harcadı. AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, devletin bu kavşağın aynısını 2 kilometre öteye 2 milyon liraya yaptıracağını açıkladı. Öz, “Kamunun parası israf ediliyor” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin 22 milyon lira harcayacağı Astim Köprülü Kavşağı'nın benzerini, devletin 2 kilometre uzakta 2 milyon liraya yaptıracağını açıkladı.

Aydın-Denizli Karayolu Astim Kavşağı'nda Büyükşehir Belediyesi'nce 6 ay önce yapımına başlanan köprülü kavşak inşaatının keşif ve zemin etütlerinde yapılan hata nedeniyle çökme tehlikesinin bulunduğunu ilk olarak kendisinin dile getirdiğini ve zamanla haklılığının ortaya çıktığını kaydeden Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun hatasını telafi edebilmek adına Aydınlıların milyonlarca lirasını toprağa gömdüğünü belirtti.

Benzeri 2 milyona yapılıyor

Astim Köprülü Kavşağı için iki ihale sonucunda 22 milyon lira harcanacağını da vurgulayan Öz, Temmuz ayı sonunda açılacak Aydın Çevreyolu'nun karayolu bağlantı noktasına yapılacak köprülü kavşağın, Karayolları tarafından 2 milyon liraya yapılacağını ifade etti. Çerçioğlu'nun kamu israfına yol açtığını kaydeden Öz, "Özlem Hanım bu işi beceremiyor. Bir köprülü kavşağı bile yapamıyor. Beceriksizliğini örtmek için de kamunun parasını israf ediyor. Çerçioğlu, bir köprülü kavşak yapmak için 22 milyon lira para harcayacak. Oysa Astim Köprülü Kavşağı'na 2 kilometre uzaklıktaki Aydın Çevreyolu'nu karayoluna bağlayacak olan köprülü kavşak, Karayolları tarafından 2 milyon liraya yapılacak. İşte Özlem Hanım'ın beceriksizliğinin kanıtı. Hep söylüyorum: Aydın iyi yönetilmiyor. Bunun çilesini Aydınlılar çekiyor" dedi.

"Kavgacı başkan"

Öz, Çerçioğlu'nun beceriksizliğini ildeki valilerle kavga ederek örtmeye çalıştığının da altını çizerek, şunları söyledi:

"Aydın'a yeni atanan Valimiz Ömer Faruk Koçak, devletin işleyişini ve bürokrasiyi iyi biliyor. Ankara'dan kendisini tanıdığım için çok çalışkan olduğunu da biliyorum. Vali Koçak'ın Aydın'a çok faydası olacağına inanıyorum. Ancak şimdiden söylüyorum ki, Özlem Hanım 6 ay içerisinde Vali Koçak ile de kavga edecek. Çünkü görev yaptığı dönemde ildeki dört valiyle de anlaşamadı. Hep kavga etti. Bu kavgalarla kendisini gündemde tutup mağdur edebiyatı yaparak seçimleri kazandı. Göreceksiniz, yine aynı yolu izleyecek. Ve Vali Koçak ile kavgaya tutuşacak. Kavgadan beslenen Özlem Hanım, hem beceriksizliğini gizliyor, hem de Aydın'a hizmet etmeden koltukta oturuyor."

567.jpg239.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.