Aydın’da konuşan MHP’li Osmanağaoğlu: “Cumhur İttifakı Türk milletinin iradesini çalmak için uzanan eli kırmıştır”

Aydın’da konuşan MHP’li Osmanağaoğlu: “Cumhur İttifakı Türk milletinin iradesini çalmak için uzanan eli kırmıştır”

MHP’nin başlattığı 'Adım Adım 2023, İl İl Anadolu' programı Aydın’da yapıldı. Programda konuşan MHP Genel Sekreter Yardımcısı Osmanağaoğlu, “Cumhur İttifakı ihanetin tekerine çomak sokmuş, Türk milletinin iradesini çalmak için uzanan eli kırmıştır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli’nin talimatıyla “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” temalı il ziyaretleri kapsamında MHP Milletvekilleri ve MYK üyeleri Aydın’da STK, muhtarlar ve basın ile bir araya geldi. MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sadef, MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeleri Deniz Depboylu, Necmi Yıldırım, Mehmet Ödevli, Burak Pehlivan, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, ilçe başkanları ile partililerin yanısıra Karacasu Belediye Başkanı Mehmet Erikmen, Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Hakan Karakuş ile çok sayıda STK temsilcisinin de katıldığı program Efeler ilçesinde bulunan bir tesiste düzenlendi.

Programın açılış konuşmasını yapan ve göreve geldiklerinden bugüne çalışmaları hakkında bilgi veren MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, 2023 seçimlerine vurgu yaparak, çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacaklarını belirterek şunları kaydetti:

“CHP’Yİ ANLATACAĞIZ”

haluk-alicik-1.jpg“2023 yılında yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde oylarınızı en iyi değere taşıyacağımıza olan inançla çalışıyoruz. Aydın’ı karış karış gezecek, hemşerilerimizi dinleyecek, gelecek hedeflerimizi paylaşacak, politikalarımızı anlatacak, kafalardaki sorulara cevap vereceğiz. Tarihimize sırt çevirmiş, kökünden uzaklaşmış, işgal edilmiş CHP’nin gerçek yüzünü her zeminde vatandaşlarımıza anlatacağız. Çarşıda, pazarda, bağda, bostanda, camide, cem evinde Türkiye’nin geleceğinde birlikte olmak, birliğimizi güçlendirmek maksadıyla 2023’e kadar hiç durmayacağız. CHP’nin HDP ile olan ittifakını, terörle mücadeleye kaşı gelişini, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile bağını koparışını tek tek hemşerilerimize, CHP’ye oy veren efelerimize anlatacağız. Atatürk sevdalı kardeşlerimizi uyaracağız. CHP’nin neye dönüştüğünü, neye büründüğünü, kimlere hizmet ettiğini, kaynağından nasıl koptuğunu izah edeceğiz. 2023 çok önemli. Çıkmış 10 tane büyükelçi, ‘Osman Kavala’yı serbest bırakın’ diyor. Niye bun Amerika’ya söylemiyor? Atatürk bozkurttu. Bozkurt adam esareti sevmez. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile beraber Sayın Liderimiz Devlet Bahçeli beraber oldukça Türkiye Cumhuriyetini kimse diz çöktüremeyecek. Biz bu ülkeyi karşılıksız sevdik, sevmeye de devam edeceğiz. Bizi izlemeye, MHP’yi izlemeye devam edin. Ben teşkilat başkanı olarak başaracağımıza inanıyorum.”

“ÇİFT BAŞLI KARTAL GİBİ”

burak-pehlivan.JPG“Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” programı ile Türkiye’yi gezmeye devam ettiklerini belirten MHP MYK Üyesi Burak Pehlivan, “Selçuklu’nun sembolü çift başlı kartal gibi bir yüzümüz Karadeniz’de bir yüzümüz Karadeniz’de. Bir gözümüz Ege’ye bakıyor, bir gözümüz Doğu’da. Bir pençemizle Marmara’dayız bir pençemizle il il geziyoruz. Vatandaşlarımızla halleşiyoruz. Karış karış gezip nakış nakış Milliyetçi hareketi gönüllere işliyor, Cumhur İttifakını anlatıyoruz. Seçimler için değil nesiller için cumhur ittifakı diyoruz” diye konuştu.

“YEDİĞİMİZ AYAZI UNUTMAYIZ”

deniz-depboylu-001-001.jpgPehlivan’dan sonra konuşan MHP MYK Üyesi Deniz Depboylu’nun hedefinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener vardı. İsim vermeden Akşener’i eleştiren Depboylu, “Teröristlerin sözcüsüyle kahvaltı hayali kuran, bu kahvaltı hayali eleştiren şehit ailelerine utanmadan hakaret edenlere hiçbir şekilde iltimas vermeyeceğinize inanıyorum. Teröristlerle yol yürüyenlerle aranıza mesafe koyacağınıza inanıyorum. Bu dönemde çok çektik. Siyaset olarak çektik, ekonomik olarak çektik. Darbe teşebbüslerini göğüsledik. Biz çetin bir kış geçirdik. Biz bu kışı atlatırız ancak yediğimiz ayazı da unutmayız” diyerek sözlerine son verdi.

“CHP, İYİ PARTİ VE HDP BİRLİKTE HAREKET EDİYOR”

ibrahim-ethem-sadef.jpgDış güçlerin Cumhur İttifakından rahatsız olduklarını belirten MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sadef, “Partimizi bölük pörçük etmeye çalışıp, gidip parti kurduklarında milliyetçi parti olduklarını söyleyenler de cumhur ittifakından ve MHP’den rahatsız oluyorlar. Hadi Amerika’yı anladık. Rum’u Ermeni’yi anladık da sizlere ne oluyor” diyerek İYİ Parti’yi eleştirdi. Cumhur ittifakı kurulduğundan beri Türkiye’nin yedi düvelle mücadele verdiğini belirten Sadef, “Biz cumhur ittifakında bulunmaktan mutluyuz. Neden diye soracak olursanız Karabağ’da 27 yıldır esaret altında kalan topraklarımızı cumhur ittifakının gücü ve desteği ile tekrar kazandık. Türkiye cumhuriyeti devletine diz çöktürmeye çalışanların karşısında dik durduk, mutluyuz. 32 bin tane PKK’lıyı toprağın altına gömdük, mutluyuz. Bizim mutluluğumuzdan PKK’nın uzantısı HDP rahatsız oluyor. Çakma milliyetçiler Meclis’te CHP ve HDP ile beraber hareket ediyor” iddiasında bulundu.  

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Aydınlılara selamını getirdiğini belirten MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu ise şöyle konuştu:

“TÜRK MİLLETİNİN İRADESİNİ ÇALMAK İÇİN UZANAN ELİ KIRDIK”

tamer-osmanagaoglu.jpg“Kurtuluş Savaşının besmelesi bu topraklarda çekilmiştir. Zeybeklerin diyarında Yörük Ali Efe’nin yurdunda, Demirci Mehmet Efe’nin torunları ile birlikte olmaktan gurur ve heyecan duyuyorum. Biliyoruz ki Yörük Ali Efe ve arkadaşlarının ruhu bugün bu salondadır. Emir Ayşe Efe’nin torunları bugün bu salonda. Bu topraklar asla teslim olmamıştır. Su uyumuş ama düşman uyumamıştır. Ruhunu düşmana satanların kökü kurumamış Türkiye cumhuriyeti devletine düşman olanların sayısı artmıştır. İşte cumhur ittifakı böyle bir zamanda vücut bulmuş, ihanetin tekerine çomak sokmuş, Türk milletinin iradesini çalmak için uzanan eli kırmıştır. Cumhur ittifakı ile müştereklerimiz farklılıklarımızdan daha çoktur. Kutuplaşmadan ve cepheleşmeden medet umanların planları suya düşmüştür. Siyesi fantezilerini Türkiye cumhuriyeti devleti üzerine tatbik etmek isteyen dış güçlerin hayali cumhur ittifakı ile bir kâbusa dönmüştür. Cumhur ittifakı milli hassasiyetler göstererek milli çıkarlarımızı gözetmektedir. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi cumhurbaşkanlığının en büyük metotlarında birisi olarak tarihe geçmiştir. Akdeniz sularında boğulmak istenen Türk milleti Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile mesafe almıştır. Devlet Bahçeli liderliğindeki MHP kadroları bu milletin bütün kesimlerini aynı anda kucaklayan bir figürdür. Mukaddesatımıza el uzatanların da Atatürk’e dil uzatanların da karşında durmaya MHP kadroları devam edecektir. FETÖ’nun PKK’nın hazımsızlığı bu sebeple artmaktadır. MHP, devlet ve milletin menfaatine olan her girişime destek vermiştir. Unutulmasın ki yüreği Aydın için atan Meclis’te 48 milletvekiliniz var.”

Yapılan konuşmaların ardından MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu ve protokol üyeleri tarafından Efeler ilçesinde MHP’ye katılan 60 kişiye rozet takıldı.

r-1-003.JPGr-2-003.JPGr-3-003.JPGr-4-002.JPG

r-5-002.JPGhaluk-alicik-001.JPGburak-pehlivan-001.JPGdeniz-depboylu.JPGibrahim-ethem-sadef.JPGtamer-osmanagaoglu.JPGr-11-001.JPGr-12.JPGibrahim-ethem-sadef-001.JPGtamer-osmanagaoglu-001.JPGr-15.JPGr-16.JPGr-17.JPGr-18.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.