Aydın’da mama bağışlı ‘Gençliğin Ritmi Konseri’

Aydın’da mama bağışlı ‘Gençliğin Ritmi Konseri’

Adnan Menderes Üniversitesi iş birliğinde vatandaşlarla buluşan A-Dümtek Ritim Topluluğu düzenlenen ‘Gençliğin Ritmi Konseri’ ile hem coştu hem de coşturdu. Girişin ücretsiz olduğu etkinlikte katılımcılardan sokak hayvanları için mama bağışı istendi.

Cumhuriyetin temellerinin atıldığı 19 Mayıs’ın 100. Yılı nedeniyle Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), A-Dümtek Ritim Topluluğu’nu vatandaşlarla buluşturdu. Atatürk Kongre Merkezi Meandros Salonu’nda düzenlenen konserde Şef Görkem Öner yönetimindeki koro seslendirdiği birbirinden hareketli eserler ile vatandaşlara keyifli bir akşam yaşattı.

 Sokak hayvanlarına mama desteği sağlamak amacıyla davetlilerin mama bağışı yapabileceklerini duyurduklarını belirten A-Dümtek Ritim Topluluğu Şefi Görkem Öner “19 Mayıs’ın 100. Yılı nedeniyle ADÜ ile ortaklaşa düzenlediğimiz ‘Gençliğin Ritmi Konseri’ni müzikseverlerin katılımıyla gerçekleştirdik. Konserde sokak hayvanlarını da düşünerek davetlilerden mama bağışı yapmalarını rica ettik. Başta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Lider Pet Foot işletmesi olmak üzere çok sayıda hayvansever mama bağışında bulundu. Bağışçılara çok teşekkür ederim” dedi. 

Toplanan mamaların Didim Hayvan Barınağına hediye edileceği öğrenildi.

llll.jpg

rrr.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.