Aydın’da “Muhabbet Gecesi” Düzenlenecek

Aydın’da “Muhabbet Gecesi” Düzenlenecek

Semerkand Aydın Bilgi Kültür Eğitim Sanat ve Dayanışma Derneği tarafından ‘Gençlik ve Aile’ temasıyla ‘Muhabbet Gecesi’ düzenlenecek.

- Semerkand Aydın Bilgi Kültür Eğitim Sanat ve Dayanışma Derneği tarafından ‘Gençlik ve Aile’ temasıyla ‘Muhabbet Gecesi’ düzenlenecek.

Semerkand Vakfı Aydın İl Başkanı Ercan Petekkaya, yaptığı açıklamada; “Muhabbet Geceleri; insanımıza keyifli saatler yaşatırken onları tefekküre de sevk eden, seviyeli ve ahlak çizgimize riayet eden bir kültür programıdır. Muhabbet Gecelerinin 2014 yılı teması ‘Gençlik ve Aile’ olarak belirlendi. Buhara Gönüllüleri Muhabbet Platformu’nun katkılarıyla, Bilgi Kültür Eğitim Sanat ve Dayanışma Derneği ve Ser Organizasyon’un düzenlemiş olduğu ‘Muhabbet Gecesinde’ gençlik ve ailenin önemine vurgu yapılacak. Aydın Atatürk Kapalı Spor Salonunda 27 Nisan 2014 Pazar günü saat 20.30’da gerçekleşecek program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayacak. Sunumuyla Mikail Şimşek, birbirinden güzel ilahileriyle Servet Tekin, Aslı Gibi Hikayeleri ile Hasan Nihat Sütçü, şiir ve naat-ı şerifleriyle Dursun Ali Erzincanlı sevenlerinin gönüllerine hitap edecek. Bu arada sadece ülkemizde değil dünyanın birçok yerinde büyük beğeni toplayan programımıza tüm Aydın halkımızı davet ediyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.