Aydın’da Mustafa Kemali Gördüm Düşümde Gösterisi

Aydın’da 'Mustafa Kemal'i Gördüm Düşümde' Gösterisi

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Erol Evgin`in `Mustafa Kemal`i Gördüm Düşümde` adlı konser gösterisini Aydınlılarla buluşturdu.

AYDIN 24 HABER

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Erol Evgin konseri, Aydınlılar tarafından ilgi ve beğeniyle izlendi. Özel orkestra eşliğinde 15 şarkı ve 4 şiiri Osmanlı İmparatorluğu`nun son devrinden başlayarak günümüze uzanan bir zaman perspektifi içinde sunuldu. `Mustafa Kemal`i Gördüm Düşümde` adlı ücretsiz konser- gösteriyi izlemek isteyen binlerce Aydınlı Atatürk Kent Meydanı’na ellerinde bayrakları ile akın etti. Sabah saatlerinde İstasyon Meydanı’nda gerçekleştirilen Zafer Bayramı kutlamalarına Aydınlılar ilgi göstermezken, Atatürk Kent Meydanını hınca hınç doldurdu.

BİNLER İZLEDİ

`Mustafa Kemal`i Gördüm Düşümde` adlı konser- gösterisinde şarkılar, türküler, marşlar sunulan etkinliğe Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Belediye meclis üyeleri Evrim Karakoz ve Barış Altıntaş, CHP Efeler ilçe Başkanı Bayram İnci ile binlerce vatandaş katıldı.

"BU TOPRAKLAR BİZİM" DİYEBİLİYORSAK...

Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında hazırlanan programda halka seslenen Başkan Çerçioğlu, “30 Ağustos, Kurtuluş mücadelesi veren ulusumuzun şanlı Türk ordusu ile beraber kazandığı zaferdir. Bugün 'Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım' diyebiliyorsak bu zaferin sayesinedir. Bugün bağımsız bir devlet kurulmuşsa, şerefli, başımız dik olarak bu topraklarda dolaşabiliyorsak bu zaferin sayesinedir. ‘Bu topraklar bizim diyebiliyorsak’ işte bu zaferin sayesinedir. Ne mutlu bize bu zaferi yaşatanlara… Başkumandan büyük önder Atatürk’ün şanlı ordumuzun mensuplarına, büyük bir cesaretle yurdun dört bir yanında düşmanla çarpışan atalarımıza minele, sevgi ile saygı ile anıyorum” dedi.

"MUSTAFA KEMAL BUGÜN OLSAYDI..."

`Mustafa Kemal`i Gördüm Düşümde` adlı konser gösterisini sunan Erol Evgin, 15 şarkı ve 4 şiiri Osmanlı İmparatorluğu`nun son devrinden başlayarak günümüze uzanan bir zaman perspektifi içinde sunduğu konser gösterisinde sevilen şarkıları da seslendirdi. Evgin, “Bir tek ağacı kesmemek için binanı yerini değiştiren Mustafa Kemal bugün olsaydı ormanların yok edilip bugün mahallelerin yapılmasına izin verir miydi? O burada olsaydı ben de şarkılarımı ona okumak isterdim" dedi.

KAHKAHALARA BOĞDU

Seyircileri anlattıklarıyla ağlatan Erol Evgin, daha sonra konserine Karadeniz fıkraları ile devam etti. Karadeniz insanının kendi fıkrasına bile güldüğünü hatırlatan Evgin, izleyicileri kahkahalara boğdu.

10'UNCU YIL MARŞINI BİRLİKTE SÖYLEDİLER

Konserin sonunda sahneye gelen Başkan Çerçioğlu sanatçı Erol Evgin`e eşlik ederek 10`ncu yıl marşını söyledi ve sanatçıya çiçek vererek teşekkür etti. Bu sırada havai fişek gösterisi dikkat çekti. Aydın Atatürk Kent Meydanı’nda, saat 21.00’de başlayan konser saat 23.30’da sona erdi.

aydin’da-mustafa-kemali-gordum-dusumde-gosterisi.JPG

aydin’da-mustafa-kemali-gordum-dusumde-gosterisi-002.JPG

aydin’da-mustafa-kemali-gordum-dusumde-gosterisi-003.JPG

aydin’da-mustafa-kemali-gordum-dusumde-gosterisi-004.JPG

aydin’da-mustafa-kemali-gordum-dusumde-gosterisi-005.JPG

aydin’da-mustafa-kemali-gordum-dusumde-gosterisi-006.JPG

aydin’da-mustafa-kemali-gordum-dusumde-gosterisi-007.JPG

aydin’da-mustafa-kemali-gordum-dusumde-gosterisi-008.JPG

aydin’da-mustafa-kemali-gordum-dusumde-gosterisi-009.JPG

aydin’da-mustafa-kemali-gordum-dusumde-gosterisi-010.JPG

aydin’da-mustafa-kemali-gordum-dusumde-gosterisi-011.JPG

aydin’da-mustafa-kemali-gordum-dusumde-gosterisi-012.JPG

aydin’da-mustafa-kemali-gordum-dusumde-gosterisi-013.JPG

aydin’da-mustafa-kemali-gordum-dusumde-gosterisi-014.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.