Aydın’da öğretmenevi yeni binasında hizmet vermeye başladı

Aydın’da öğretmenevi yeni binasında hizmet vermeye başladı

Aydın’da faaliyetlerini sürdüren Efeler Öğretmenevi, Mimar Sinan Mahallesindeki yeni binasında hizmet vermeye başladı.FETÖ/PDY terör örgütü ile bağlantılı olduğu gerekçesi ile kapatılan Mimar Sinan Ma...

Aydın’da faaliyetlerini sürdüren Efeler Öğretmenevi, Mimar Sinan Mahallesindeki yeni binasında hizmet vermeye başladı.

FETÖ/PDY terör örgütü ile bağlantılı olduğu gerekçesi ile kapatılan Mimar Sinan Mahallesinde yer alan kız öğrenci yurdu, Aydın Efeler Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’ne devredilerek hizmete girdi.

40 odadan oluşan ve 100 yatak kapasitesine sahip yeni öğretmenevinden sadece öğretmenler değil, tüm vatandaşlar yararlanabilecek.

5 katlı binada hizmet vermeye başlayan öğretmenevi içerisinde yemekhane, kahvaltı salonu, dinlenme salonu, 2 adet toplantı salonu, 100 yatak kapasiteli yatakhane ve Mescid bulunuyor.

Odalarda her türlü konfor düşünülürken, öğlenleri tabldot yemek hizmeti de sunuluyor. Şu anda öğretmenevinden çoğunlukla üniversite için Aydın’a gelen öğrenciler ve vatandaşlar yararlanıyor. Toplam 13 personelin hizmet verdiği öğretmenevinin çevre düzenlemesinin de yapılarak bahçenin de kullanıma açılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.