Aydın’da Ortak Sınavlara Hazırlık Toplantısı Yapıldı

Aydın’da Ortak Sınavlara Hazırlık Toplantısı Yapıldı

Aydın’da 29-30 Nisan 2015 tarihlerinde yapılacak Ortak Sınavlar için bütün hazırlıklar tamamlandı.Aydın genelinde 29-30 Nisan tarihlerinde yapılması planlanan Ortak Sınavlar için Köşk ilçesinde İl Mil...

Aydın’da 29-30 Nisan 2015 tarihlerinde yapılacak Ortak Sınavlar için bütün hazırlıklar tamamlandı.

Aydın genelinde 29-30 Nisan tarihlerinde yapılması planlanan Ortak Sınavlar için Köşk ilçesinde İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’nin başkanlığında İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve ilçe Milli Eğitim Müdürlerinin katılımıyla son hazırlıklar gözden geçirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, yaptığı açıklamada; “17 ilçemizde 209 sınav merkezi olarak belirlenen resmi ve özel ortaokulumuzda 14 bin 414 öğrencimizin gireceği sınav için yapılan son hazırlık toplantısında ilimizde yapılacak temel eğitimden ortaöğretime geçiş sınavında çocuklarımızın sağlıklı bir ortamda sınavlarını geçirebilmeleri için Jandarma ve emniyet birimleriyle iletişime geçilerek bütün hazırlıkların gözden geçirildi. Sınavların başarılı bir şekilde uygulanmasında desteklerini esirgemeyen Valimiz Sayın Erol Ayyıldız’a, güvenlik tedbirlerini sağlayan İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğümüzün değerli mensuplarına, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz yöneticilerine, ilçe milli eğitim müdürlerine, okul müdürlerine ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimize ve onları yetiştiren fedakar anne ve babalara şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.