Aydın’da su kesintisi çileye döndü! Vatandaş isyan etti

Aydın’da su kesintisi çileye döndü! Vatandaş isyan etti

Aydın'da ekoturizm çalışmaları için pilot bölge seçilen Koçarlı'nın kırsal Bağarcık Mahallesi sakinleri Kurban Bayramını susuz geçirdi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun ilgisizliği nedeniyle su deposunu muhtar temizledi.

Doğal güzellikleriyle öne çıkan Latmos Dağı nedeniyle ziyaretçi akınına uğrayan Koçarlı’nın kırsal Bağarcık Mahallesi sakinleri her yıl özellikle yaz aylarında yaşadıkları susuzluğa çare arıyor. 50 hane 170 nüfuslu mahallemizde 5 yıldır yaz aylarında su sıkıntısı yaşadıklarını ve musluklardan su akmadığını belirten Bağarcık Mahallesi Muhtarı Ali Türk “vahim durumdayız” duruma diyerek isyan etti.

KURBAĞA VE FARE ÖLÜLERİYLE KARŞILAŞIYORUZ

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ Genel Müdürlüğünde çare aradıklarını ifade eden Muhtar Türk, “Büyükşehir Belediyesine gidip derdimizi anlattığımızda bize ‘CHP'ye kaç oyunuz var’ diye soruyorlar. ASKİ ekipleri gelip, bir iş yapmadan geri gidiyor. Mahallemizin su ihtiyacını karşılayan Kapıtaşı kaynağı ile su deposu pislik içinde. Kurbağa, fare ölüleriyle karşılaşıyoruz. ASKİ’nin yapması gereken temizliği mahalle sakinleri ile birlikte yapıyoruz” dedi.

AK PARTİLİ ARSLAN TEPKİ GÖSTERDİ

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Aydın'da pilot bölge seçilen Koçarlı'ya bağlı Bağarcık bölgesindeki susuzluğa sosyal medyadaki hesabında gündeme getiren AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, “Korona’dan bahseden, siyasi masal okuyan CHP’li yetkilere soruyorum! Utanıyor musunuz” diyerek tepki gösterdi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na Bağarcık’ta akan su ile demlenmiş çay davetinde bulunan AK Partili Arslan şu görüşlere yer verdi:

“Kurban Bayramını susuz geçiren diğer bir mahallemiz Bağarcık’ta su deposunu muhtar ve vatandaşlar temizledi. Bakımsız ve pislik içinde olan depoların fotoğraflarını sizin vicdanınıza ve vizyonsuzluğunuza bırakıyorum.

Buradan Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu’na, İl Başkanı Ali (Çankır) Bey’e, İlçe Başkanı Hasan Bey’e ve ASKİ’ye davette bulunuyorum; Buyurun gelin size Bağarcık’ta bu suyla demlenmiş çay ikram edeyim... İçiniz alırsa dahasını da yaparız.”

foto--(1)-001.jpgfoto--(2)-001.jpgfoto--(3).jpgfoto--(4).jpgfoto--(5).jpgfoto--(6).jpgfoto--(7).jpgfoto--(8).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.