Aydın’da trafik kazası 3 yaralı

Aydın’da trafik kazası 3 yaralı

Aydın’ın Efeler İlçesi İzmir Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazası trafiği felç etti. 3 kişini yaralandığı kazada yaklaşık 45 dakika tek taraflı kapanan Aydın-İzmir Karayolu zaten yoğun olan t...

Aydın’ın Efeler İlçesi İzmir Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazası trafiği felç etti. 3 kişini yaralandığı kazada yaklaşık 45 dakika tek taraflı kapanan Aydın-İzmir Karayolu zaten yoğun olan trafiğin durmasına neden oldu.

Kaza öğlen saatlerinde Aydın-İzmir Karayolu Efeler Belediyesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; İzmir yönünde seyir halinde bulunan Abdullah C. yönetimindeki 09 FJ 038 plakalı otomobil Şeref Ş. yönetimindeki 09 DJ 626 Aydın Büyükşehir Belediyesine ait yolcu otobüsüne arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otobüsün altına giren aracın sürücüsü Abdullah C. ile araçtaki yolcular Fahri C. ve Ferhat Ç. araç içinde sıkıştı. Olay yerine çağrılan Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin yardımıyla yaralılar sıkıştıkları yerden çıkartıldı. 112 sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalesini yapmasının ardından yaralılar Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken otomobil sürücüsü Abdullah C.’nin kendisini kırmızı bir otomobilin sıkıştırdığını, o nedenle kaza yaptığını ifade ettiği öğrenildi. Yapılan araştırmada ise adı geçen otomobil Otoban Gişelerinde durdurularak incelemeye alındı. Yaklaşık 2 saat bekletilen şüpheli aracın incelenmesinde kazayla alakası bulunmadığı öğrenildi.

Meraklı kalabalık zor anlar yaşattı

Her kazada olduğu gibi il merkezinde meydana gelen yaralamalı kazanın ardından meraklı vatandaşların cep telefonları ile görüntü almaya çalışma çabası trafik ve itfaiye ekiplerine zor anlar yaşattı. Yaklaşık 45 dakika süren kazaya karışan araçlar, ölçümlerinin alınması ve olay yerindeki mazot ve yağ artıklarının temizlenmesinin ardından yol trafiğe açıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.