“Aydın’da yağma ve algı dönemi bitti, hesap verme zamanı başlıyor”

“Aydın’da yağma ve algı dönemi bitti, hesap verme zamanı başlıyor”

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, CHP Aydın Byükşehir Belediye Başkan Adayı ve mevcut başkan Özlem Çerçioğlu’na şu sözlerle seslendi: “Yağma, algı dönemi bitti sayın Çerçioğlu. Şimdi hesap verme zamanı başlıyor. Yeter artık halkı kandırmanıza izin vermeyeceğiz.”

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve mevcut başkan Özlem Çerçioğlu’na önemli sorular yönetti. Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu’nun paniklemeye başladığı dikkat çekmeye devam ediyor. Mustafa Savaş, kamuoyuna açıkladığı ekonomik vaatlerin, Büyükşehir Belediye yönetimini sarstığını ve paniğe sevk ettiğini ifade etti.

“ÇERÇİOĞLU PANİKTE”

“Ulaşım Master Planı’’ 2021 yılında hazırlanmasına rağmen hiçbir adım atılmadan rafa kaldırıldığını belirten AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, “Dün ekonomik vaatlerimizi ve Ulaşım Ana Planı’ projemizi görünce Sayın Çerçioğlu zor duruma düştü. Paniğe kapılarak seçimlere iki hafta kala yeni diye halkımıza yeni bir algı operasyonu çekmeye kalkıştı. Halkın yüzlerce milyonunu bugüne kadar reklamcılara aktararak algı operasyonu çektiniz. Hayali projelere harcayacağınız zamanı, halkın yüzlerce milyonunu reklamcılara peşkeş çekeceğinize, oturun halkın sorunlarını çözecek proje üretin. Bunca yıldır neden çözemediniz? Lütfen yüce halkımıza da Hesap verin. Yağma, algı dönemi bitti Sayın Çerçioğlu… Şimdi hesap verme zamanı başlıyor… Yeter artık halkı kandırmanıza izin vermeyeceğiz. Alelacele ‘navigasyon haritalarının’ üzerine iki cümle yazıp proje diye insanımızı kandırmanıza izin vermeyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

SAVAŞ’TAN, ÇERÇİOĞLU’NA SORU YAĞMURU

“Şimdi Sayın Çerçioğlu’na şimdi soruyoruz. Lütfen panik ortamından çıksın ve cevap versin…” diyen Mustafa Savaş, “Büyükşehir Belediyesinin yaptırdığı, 2021 yılında 6,5 milyon TL, bugünkü değeri yaklaşık 20 milyon TL olan ulaşım ana planı 2023 Nisan ayında tamamlandığı halde niçin bugüne kadar meclise sunulmamıştır? Sayın Çerçioğlu’nun İzmir-Denizli Bulvarı için vaat olarak yayınladığı battı çıktıların hangisi Ulaşım Ana Planında önerilmiştir? Yoksa bu yayınlananlar Ulaşım Ana Planında bulunmayan, kamulaştırma işlemleri nedeniyle yapılması mümkün olmayan, 10 milyar yatırımın 1 milyar diye sunulduğu, ulaşım ana planına rağmen halkı kandıran (herzaman ki gibi algı yönetimi) paylaşımlar mıdır? Ulaşım Ana Planınızda İzmir-Denizli Bulvarı için kaç tane battı çıktı önerilmiştir? Ulaşım Ana Planınızda Merkez ve ilçelerde “Kentiçi Trafik ve Toplu Taşıma” için neler önerilmiştir? Kentte Ulaşım Ana Planı yapılmasına rağmen kentin dinamikleriyle STK, kamu kurum ve kuruluşları, halkımızla bugüne kadar niçin paylaşılmamıştır? Her kesimin paylaşımı ile yapıldığı iddia edilen Ulaşım Ana Planı için hangi STK’larla çalışma yapılmış ve görüşleri alınmıştır? Şöförler Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası gibi konunun ilgilisi birçok STK’nın bu plandan haberi yoktur? Ulaşım Master Planı olarak isimlendirilen planı, bizim ulaşımla ilgili paylaşımlarımız sonrası Ulaşım Ana Planı olarak niçin ismini değiştirmiştir? Diyerek sorularını sıraladı.

“İÇERİĞİNDEN HABERİNİZ BİLE YOK”

Savaş, “Ben zaten yaptım demek için mi? Yapmadınız Çerçioğlu, o planın hiçbir aşamasında yoktunuz, plan paylaşımlarla yapılmadı, kopyala yapıştır içeriklerle dolduruldu, içeriğinden haberiniz bile yok, nasıl yapıldığını, planın neler söylediğini bile bilmiyorsunuz. Aksi halde İzmir ve Denizli Bulvarı projenizi paylaşmazdınız. Kamuoyu bu sorulara cevap beklemektedir. Panik ortamından çıkın ve cevap verin” diyerek, Çerçioğlu’na çağrıda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum