Aydın’da Yaşlılar Yararına Kermes Düzenlendi

Aydın’da Yaşlılar Yararına Kermes Düzenlendi

Aydın’ın Efeler ilçesinde Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi yararına kermes düzenlendi.Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü Efeler Halk Eğitim Merkezi ile Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon M...

Aydın’ın Efeler ilçesinde Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi yararına kermes düzenlendi.

Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü Efeler Halk Eğitim Merkezi ile Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi işbirliğinde dönem içerisinde düzenlenen ahşap boyama, takı, nakış ve resim kursların da yaşlı kursiyerlerin yapmış oldukları çalışmalar düzenlenen kermeste satışa sunuldu.

Efeler Sevgi Yolu’nda düzenlenen kermeste ayrıca İstiklal Anaokulu ile Efeler Ekrem Çiftçi İlkokulu Okul Aile birlikleri üyeleri evlerin de hazırlamış oldukları börek, kek, sarma ve tatlı çeşitlerini kermeste yer vererek katkıda bulundu.

Efeler İstiklal Anaokulu okul aile birliği başkan yardımcısı Şükran Altan, düzenlenen kermeste hem yaşlıların kurslarda hazırlamış oldukları eserlerin satışında yardımcı olmak hem de üyelerimizin evde hazırlamış oldukları gıdalarla sergiyi zenginleştirmeyi amaçladıklarını ve elde edilecek paranın Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin yararına kullanılacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.