Aydın’da yeni öğrenci yurdu inşası sürüyor

Aydın’da yeni öğrenci yurdu inşası sürüyor

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Adnan Menderes Üniversitesi Merkez Kampüsü içerisinde hayata geçirilen yeni öğrenci yurdu inşaatı hızla ilerliyor.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Adnan Menderes Üniversitesi Merkez Kampüsü içerisinde hayata geçirilen yeni öğrenci yurdu inşaatı hızla ilerliyor. 13 Temmuz 2023 tarihinde başlatılan ve kesintisiz devam eden çalışmalarla yurdun yapımı kısa süre içerisinde tamamlanacak.

Titiz ve hassas bir yaklaşımla yürütülen çalışmalar sayesinde, inşaat sürecinde önemli mesafeler kat edildi. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü, yapılan özverili çalışmaların sonunda öğrencilere modern ve ferah odalar sunacak olan yurdun en kısa zamanda hizmete gireceğini belirtti. Öğrencilerin ihtiyaçlarına ve memnuniyetine odaklanılarak tasarlanan yeni yurt, sosyal ve kültürel aktivitelerle öğrencilere destek olmayı hedefliyor. Geniş ve modern odaların yanı sıra, çeşitli sosyal imkanların sunulacağı yurt, öğrencilere ev konforunda bir yaşam alanı sağlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.