Aydın’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çirkin hakaret

Aydın’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çirkin hakaret

CHP’li Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Koçarlı Belediyesi çalışanı iki kişi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çok ağır hakaret etti.

CHP’li Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Koçarlı Belediyesi çalışanı oldukları öğrenilen Caner Bakır ve Öner Selçuk Bahadıroğlu isimli şahısların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar’a ağza alınmayacak hakaretlerde bulunduğu ses kayıtları ortaya çıktı.

Olay Aydın’ın Kuşadası ilçesinde meydana geldi. Atatürk Bulvarı üzerine park ettiği aracında oturmakta olan Bahri Kanat isimli bir vatandaş, bulvar üzerinde yürüyerek kendisine doğru gelen iki şahsın “Recep Tayyip Erdoğan” diye bağırdıklarını duydu ve şahısların Erdoğan sempatizanı olduklarını düşünerek cep telefonuyla kayda aldı. Şahısların Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar’a ağza alınmayacak ağır hakaretlerde bulunduğunu anlayınca polise haber verdi.

 Video görüntüsünde “Recep Tayyip Erdoğan ananın a. Erdoğan” diye bağırdıkları görülen şahısların “Seni de s.. Sümeyye” diye bağırdıkları öne sürüldü. Polis, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ağır hakarette bulunan şahısları gözaltına aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum