Aydın’ı Onlar Temsil Edecek

Aydın’ı Onlar Temsil Edecek

Başarıdan başarıya koşan Aydın’ın Kuyucak ilçesi Pamukören Anadolu Lisesi öğrencileri “Futsal Bizim İşimiz” diyerek il birincisi oldu. Şimdi de Aydın’ı temsil etmeye hazırlanıyor.

Aydın’ın Kuyucak İlçesi Pamukören Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni İhsan Narman nezaretinde çalışmalarını sürdüren Pamukören Anadolu Lisesi Kız ve Erkek Futsal Takımları Gençlik ve Spor Aydın İl Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu Futsal Turnuvasında önce Kuyucak Grubundan, sonra da Nazilli Grubundan birinci çıkarak Aydın il merkezinde yapılan finallere katıldı..

Pamukören Anadolu Lisesi’nin kız ve erkek futsal takımları il merkezinde yapılan finallerde de ikinci olarak 2-4 Nisan 2015 tarihlerinde Balıkesir-Burhaniye’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarına Aydın ilini temsilen katılmaya hak kazandı..

Aydın il bazında müsabakalara katılan 64 takım arasından çıkarak Aydın’ı temsil etmeye hak kazanan Pamukören Anadolu Lisesi Futsal Takımları genellikle 9-10 ve 11’nci sınıf öğrencilerinden oluşuyor..

Bilindiği gibi halk arasında çokta bilinmeyen Futsal 5 şer kişilik ekipler halinde 15 er dakikalık devrelerle oynanıyor…Salon Futbolu da denilen Futsal takımları 10’ar kişilik sporculardan oluşuyor..

"AYDIN'I EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ"

Beden Eğitimi Öğretmeni İhsan Narman, "Pamukören Anadolu Lisesi olarak futsalda, Aydın'ı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Pamukören Anadolu Lisesi olarak yakalayacağımız bir başarı, Aydın'ın başarısı olacaktır. Öğrencilerimi gösterdikleri bu gayretten dolayı kutluyorum, inşallah Aydın'a zaferle döneceğiz" dedi. 

Konuyla ilgili görüştüğümüz Okul Müdürü Ahmet Sarınoğlu ise, “ Sporu gençlerimizin yaşamlarının bir parçası haline getirmek temel amaçlarımızdandır, bunun yanında gelen öğrencilerimizin sportif başarıları da bizleri gururlandırmaktadır. Öğrencilerimizin ilimizi Türkiye finallerinde en güzel şekilde temsil edeceğine inancımız tamdır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum” diye konuştu.

pamukoren-anadolu-lisesi.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.