“Aydın’ın sorunlarını biliyoruz”

“Aydın’ın sorunlarını biliyoruz”

İYİ Parti Milletvekili adayları Halil İbrahim Aktemur, Fevzi Köse, Orhun Çetin ve Semra Yücel, Aydın Kitap Fuarını ziyaret ederek, vatandaşlardan destek istedi.

İYİ Parti İl Aydın Başkanlığının düzenlediği programlara katılan milletvekili adayları Halil İbrahim Aktemur, Fevzi Köse, Orhun Çetin ve Semra Yücel, Aydın Kitap Fuarını ziyaret etti. Milletvekili adaylarına İl Başkanı Recep Taner ve parti yöneticileri eşlik etti. 24 Haziran’da yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde destek isteyen milletvekili adayları vatandaşları,  İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in Aydın’da yapacağı mitinge davet etti.

“AYDIN’IN SORUNLARINI BİLİYORUZ”

Milletvekili seçilmesi durumda, sorunlarının giderilmesi için çok çalışacaklarını söyleyen İYİ Parti Aydın milletvekili adayı Halil İbrahim Aktemur, “Şehir merkezlerinden tutun da en ücra köşesine kadar Aydın’ın sorunlarını biliyoruz. Ben ve arkadaşlarım kentimizin sorunlarını çözmek, halkımızın refah ve huzurunu sağlamak için aday olduk. 24 Haziran’da Genel Başkanımız Meral Akşener’i cumhurbaşkanı seçtireceğiz. Milletvekili olarak parlamentoda Aydın’ı temsil etmek, bize düşen görevleri, hizmetleri yapmak için halkımızın desteğine ihtiyacımız var” dedi.

Vatandaşın kendilerine gösterdiği sevgiden çok mutlu olduğunu söyleyen Aktemur, herkesten dua ve destek istedi.

“aydin’in-sorunlarini-biliyoruz”.JPG“aydin’in-sorunlarini-biliyoruz”-001.JPG“aydin’in-sorunlarini-biliyoruz”-002.JPG“aydin’in-sorunlarini-biliyoruz”-003.JPG“aydin’in-sorunlarini-biliyoruz”-004.JPG“aydin’in-sorunlarini-biliyoruz”-005.JPG“aydin’in-sorunlarini-biliyoruz”-006.JPG“aydin’in-sorunlarini-biliyoruz”-007.JPG“aydin’in-sorunlarini-biliyoruz”-008.JPG

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.