Aydınlı Genç Girişimcilerden Öğretmenlere Ziyaret

Aydınlı Genç Girişimcilerden Öğretmenlere Ziyaret

TOBB Aydın Genç Girişimciler Kurulu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Nazilli Kültür Koleji’ni ziyaret etti.TOBB GGK Ege Bölge Başkanı Beyhan Başol, Aydın GGK İcra Komite Üyesi Anıl Kösehancı ve...

TOBB Aydın Genç Girişimciler Kurulu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Nazilli Kültür Koleji’ni ziyaret etti.

TOBB GGK Ege Bölge Başkanı Beyhan Başol, Aydın GGK İcra Komite Üyesi Anıl Kösehancı ve Ümit Tanırgan Eğitim kurumunda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek Öğretmenler gününü kutladı. Genç Girişimciler bu özel günün anısına öğretmenlere doğada yaşam bulacak kalıcı bir hediye olan Çam Fidanları Armağan etti.

Ziyaret sırasında Değerlendirmede bulunan Beyhan Başol; “Genç Girişimciler olarak Öğretmenler gününü kutlamak amacıyla Değerli öğretmenlerimizle bir araya geldik. Öncelikle bizleri son derece sıcak karşılayan Nazilli Kültür Koleji ailesine kuruldaki arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Hepimizin de bildiği gibi öğretmenlik sevgiyle, aşkla yapılması gereken son derece kutsal bir meslektir. Aydınlık nesillerin yetişmesinde aileden sonra en büyük sorumluluk Eğitim kurumlarımızda görev yapan öğretmenlerimize düşmektedir. Bu bağlamda Ulu önderimiz ve Baş Öğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ışığında bizleri aydınlatan, İnsanlık adına ve daha yaşanabilir bir Dünya idealinde yeni nesiller yetiştiren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutlarım” dedi.

GİRİŞİMCİLİK ÖNEMLİ

Ziyareti sırasında Girişimciliğin önemine de vurgu yapan Başol; “Ülkemizin her anlamda Girişimci gençlere ihtiyacı vardır. Gençlerimizin yaratıcı düşünebilmesi, üretkenliği ve girişimci bir vizyona sahip olması açısından eğitim kurumlarının da son derece stratejik bir konuma sahip olduğunu düşünüyorum. Bu doğrultuda Genç Girişimciler Kurulu olarak çeşitli eğitim kurumları ile farklı yaş gruplarını kapsayan bir takım çalışmalar yürütmekteyiz. Amacımız gençlere doğrudan ulaşarak onlara girişimciliğin önemini anlatmak ve hayali olan gençlerimize yol göstermektir. Ayrıca yakın zamanda hayata geçirmeyi planladığımız etkinlikler sayesinde gençlerimize yerelde pozitif katkı sağlamayı hedeflemekteyiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.