Aydınlı Judocular Turnuvayı Birincilikle Tamamladı

Aydınlı Judocular Turnuvayı Birincilikle Tamamladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen İller Arası Judo Şampiyonası Aydın’da yapıldı.

- 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen İller Arası Judo Şampiyonası Aydın’da yapıldı.

Judo Federasyonunun 2014 yılı faaliyet programında yer alan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yapılan İller Arası Judo Şampiyonası, Aydın Atatürk Spor Salonunda yapıldı.

Denizli, Muğla, Aydın ve İzmir illeri olmak üzere toplam dört il ve 110 sporcunun katıldığı müsabakalarda nefes kesen mücadeleler gerçekleşti.

Zorlu geçen müsabakalar sonucunda Aydın 118 puanla birinci, İzmir 57 puanla ikinci, Denizli 18 puanla üçüncü ve Muğla 17 puanla dördüncü oldu. Müsabakalar sonucunda dereceye giren illerin kupaları Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürleri Cemal Kahriman ve Selami Balkan tarafından verildi.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından müsabakaya katılan tüm sporculara, antrenörlere ve hakemlere katılım belgesi ve başarı belgesi takdim edildi.

AYDINLI JUDOCULAR TURNUVAYI BİRİNCİLİKLE TAMAMLADI

AYDINLI JUDOCULAR TURNUVAYI BİRİNCİLİKLE TAMAMLADI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.