Aydınlı oyuncuların da yer aldığı ‘Amigos’ sizi çağırıyor

Aydınlı oyuncuların da yer aldığı ‘Amigos’ sizi çağırıyor

A.Çağatay Özkan’ın yazıp yönettiği AMIGOS Meksika Hazinesi’nde, Meksika’daki bir hazinenin peşine düşen dört kafadarın hikayesi anlatılıyor.

Kaptan Cevdet'in başında olduğu AMIGOS, günlük hayatlarını boş işlerle geçiren ve zaman zaman bölgenin Mafya babası Hamza'nın verdiği işlerle uğraşan dört tembel kafadardan oluşan bir çetedir.

Kaptan, tesadüfen öğrendiği Meksika hazinesinin peşine düşer. Ama hazinenin peşinde başkaları da vardır ve bir anda kendilerini Zigsonya köyünden Meksika'ya uzanacak bir maceranın içinde bulurlar.

Başlıca rollerinde Nami Esatgil, Hamit Demir, Kağan Öztop gibi başarılı Tiyatro ve Sinema oyuncularının yer aldığı AMİGOS filminde, diğer rollerde ise Aykut Altın, Suat İnal, Kadir Gültekin ve Duygu Sökmen gibi oyuncular yer alıyorlar.

Amigos: Meksika Hazinesi" filmi 11 Ağustos 2017 tarihinde Türk izleyicilerinin beğenisine sunulacak.

Tamamı Aydın, Söke’de çekilen filmin oyuncu kadrosunda Coşkun Kemer, Mustafa Benli, Bekir Annıak, Korhan Kavruk ve Mesut Çınar gibi Aydınlı oyuncularda yer alıyor.

Yönetmen Çağatay Özkan, Aydın halkının yardımlarından çok memnun kaldığını özellikle vurguluyor. ‘Çekim şartları zordu ama Aydın halkının yardımları ve desteğiyle işler oldukça kolaylaştı. Bu sebeple Aydın ve Söke halkına buradan bir kez daha teşekkür etmek ve şükranları sunmak istiyorum. Onlar olmadan bu filmi yapmak oldukça zor olurdu. ‘

Yönetmen Özkan, ayrıca Aydın bölgesinin doğal bir set olduğunu ve filmlerde daha çok kullanılması gerektiğini söyledi. ‘Aydın bölgesinde daha çok film çekilmesini arzu ediyorum ama maalesef bu işler isteyerek olmuyor. Manisa, Muğla ve Egenin birçok kasabası bu konuda daha ileride çünkü belediyeler destek veriyor ama maalesef Aydın’da halkın inanılmaz desteğine rağmen yerel yönetimlerin fazla bir desteği olmadı. Belediyelerin aynı bu şehirlerdeki gibi film yapımcılarını desteklenmesi lazım, bu kaçınılmaz aksi takdirde filmler başka şehirlere kayar. Çok ufak destek ve yardımlarla bu işler kolaylıkla çözülebilir ve Aydın bu pastadan hakettiği payı fazlasıyla alır.’ diyen Özkan sözlerine devam etti.

‘Filmde bahsettiğim gibi çok yardım gördük ve bunun karşılığını vermek, vefa borcumuzu ödemek istiyoruz. Bu sebeple 11 Ağustos’ta, eğer şartlar uygun olursa vizyona çıktığımız ilk gün filmimizi ekibimizle beraber Aydın ve Söke’deki halkımızla beraber izlemek isteriz. Aydın halkının bizi yalnız bırakmayacağını ve yanımızda olacağına inanıyorum. Eğer başarı gelirse bu hepimizin başarısı olacaktır. Tüm Aydınlıları ve Sökelileri 11 Ağustos’tan itibaren kendi filmlerini desteklemeye ve bizimle olmaya çağırıyor, saygılarımı sunuyorum.’

amigos-1.jpgamigos-2.jpgamigos-3.jpgamigos-4-002.jpg

amigos-5.jpgamigos-afis.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.