Aydınlı Ülkücüler ‘Evet’e İkna Olmadı

Aydınlı Ülkücüler ‘Evet’e İkna Olmadı

16 Nisan’da yapılacak Anayasa değişikliği referandumuna ilişkin MHP’nin neden ‘Evet’ dediğini açıklamak ve ülkücüleri ikna için Aydın’a gelen genel merkez yöneticileri ülkücüleri ikna edemedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla teşkilat içi bilgilendirme toplantısına katılmak ve Aydınlı ülkücülerin anayasa değişikliği için 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasında ‘Evet’ oyu vermelerini sağlamak için Aydın’a gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Aydınlı ülkücüleri ikna edemedi.

ASENALARDAN "AKLIMIZLA ALAY EDİLİYOR" TEPSİSİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya, Anayasa değişikliği referandumda MHP’nin neden ‘Evet’ dediğinin açıklanmak üzere Aydın’da bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya katılanlar arasında yer alan MHP Kadın Kolları eski il başkanlarından emekli öğretmen Gülenzar Karaca, anlatılanlar karşısında şok oldu. Bu duruma “Arkadaşlarımla aklımızla alay ettikleri bir bilgilendirme toplantısındayız” diyerek tepki gösterdi ve sosyal medya hesabında paylaştı. Karaca’nın bu paylaşımı çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Karaca, “Meşru olmayan bir durumu meşru hale getirmek için ‘Evet’ diyecekmişiz…  BOP’la bizi parçalayacaklarmış. Devletin bekası için ‘Evet’ diyecekmişiz. BOP’un eş başkanı kim diye soracaktım ama soru alınmayacağını öğrendim, ben de aklımızla alay ediliyor diye toplantıyı terk ettim” dedi. Toplantının yapıldığı salonun yarısının dolmadığını, gelenler arasında AK Partililer olduğunu kaydeden Karaca, bilgilenme toplantısına katılan ülkücülerin çoğunun referandumda ‘Hayır’ oyu kullanacağını savundu. 

gulenzar-karaca-1.jpggulenzar-karaca-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.