Aydınlı Veteran Atıcılıkta Türkiye Şampiyonu Oldu

Aydınlı Veteran Atıcılıkta Türkiye Şampiyonu Oldu

Aydın Atılcılık ve Avcılık İl Temsilcisi Cahit Oktav Sabancı, Zafer Kupası Veteranlar kategorisinde Türkiye 1’incisi oldu.

- Aydın Atılcılık ve Avcılık İl Temsilcisi Cahit Oktav Sabancı, Zafer Kupası Veteranlar kategorisinde Türkiye 1’incisi oldu.

Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Zafer Kupası Trap Atıcılık Şampiyonası, Mersin ilinde yapıldı. Yarışmalarda Aydın’ı temsil eden sporculardan; Büyük Erkekler Kategorisinde Tolga Tuncer Türkiye 2’ncisi, İlker Karabudak Türkiye 10’uncusu, Levent Sarıtunç Türkiye 11’incisi ve Mehmet Tuncer de Türkiye 18’incisi oldu. Genç Erkekler Kategorisinde de Hakan Ören Türkiye 8’incisi, Atakan Sert Türkiye 11’uncusu ve Mehmet Özer Türkiye 12’ncisi oldu. Veteranlar Kategorisinde mücadele eden Aydın Atılcılık ve Avcılık İl Temsilcisi Cahit Oktav Sabancı ise Türkiye 1’inciliğini elde etti.

Atıcılık ve Avcılık İl Temsilcisi Cahit Oktav Sabancı, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel AKIN’ı makamında ziyaret etti. Yarışma ile ilgili bilgi veren Sabancı, “Sporcularımız 2 kupayla ilimize dönerken, genç sporcularımızdan ilerisi için ümit verdi. Tolga Tuncer’in 121 puanla 1’inci sıradan serisini tamamlayıp, madalya yarışmasında 2’nci olmasıyla Milli Takımda yer almasını bekliyoruz. Diğer sporcularımızın da başarılı sonuçlar alması bizleri umutlandırdı ve sevindirdi. Sporcularımızı kutluyorum ve bize her konuda destek çıkan İl Müdürümüz Zeynel Akın’a da çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan ziyarette bir açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın da, “Öncelikle dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyorum. Türkiye derecesinde alınan bu başarılar bizi çok sevindirdi. Başarılarımızın hız kesmeden devam etmesini diliyoruz. Aydın ilinde atıcılık branşına ilgi artarak devam etmektedir. Yaz spor okullarında da atıcılık branşına büyük ilgi duyulmuştur. Başarılı sporcular ve yeni şampiyonlar yetiştirmek için antrenmanlar devam etmektedir” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.