Aydınlı yazar ve şairler kitap fuarında!

Aydınlı yazar ve şairler kitap fuarında!

Aydın Valiliği’nin desteğiyle Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından kentte ilk kez düzenlenen ve Aydınlı yazar ve şairlerin de yer bulduğu 1. Aydın Kitap Fuarı yoğun bir katılımla devam ediyor.

80’e yakın yayınevinin stant açtığı fuarda, 100’e yakın yazar ve şaire okurlarıyla buluşma imkanı sağlandı. 03 Haziran 2018 tarihine kadar, sabah 10.00 ve akşam 22.00 saatleri arasında gezilebilecek 1. Aydın Kitap Fuarında Aydın 24 yazarları emekli savcı Necdet Bayraktaroğlu ve emekli vali yardımcısı Ömer Eru, Aydın Şairler ve Yazarlar Derneği üyeleri de yer aldı.

Gazetemiz Aydın 24’e konuşan Aydın Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Şükrü Öksüz, “Aydın’da ilk kez açılan kitap fuarında dernek olarak bizler de yer aldık. Kitap medeniyetin temel taşıdır. Dernek üyelerimizin eserlerini okuyucularımızla buluşturduk. 1. Aydın Kitap Fuarının açılmasında emeği geçenlere teşekkür ederim. Halkımızı fuara davet ediyorum” dedi.

aydinli-yazar-ve-sairler-kitap-fuarinda!.JPGaydinli-yazar-ve-sairler-kitap-fuarinda!-002.JPGaydinli-yazar-ve-sairler-kitap-fuarinda!-003.JPGaydinli-yazar-ve-sairler-kitap-fuarinda!-008.JPGaydinli-yazar-ve-sairler-kitap-fuarinda!-009.JPG

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.