Aydınspor 1923, Ankaragücü’ne Odaklandı

Aydınspor 1923, Ankaragücü’ne Odaklandı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta Pazar günü play-off yolunda önemli bir maça çıkacak olan Aydınspor 1923, Başkent ekiplerinden Ankaragücü ile oynayacağı karşılaşmaya odaklandı.Aydınspor 1923 play-off...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta Pazar günü play-off yolunda önemli bir maça çıkacak olan Aydınspor 1923, Başkent ekiplerinden Ankaragücü ile oynayacağı karşılaşmaya odaklandı.

Aydınspor 1923 play-off mücadelesi yolunda önemli bir maça çıkmaya hazırlanıyor. Sahasında Başkent takımlarından Ankaragücü’nü ağırlamaya hazırlanan siyah beyazlı ekip haftaya Evren şoku ile başlasa da hafta boyunca gerçekleştirdiği neşeli çalışmalarla kara bulutları dağıtmaya çalıştı. Yörük Ali Efe Tesisleri’nde gerçekleşen son idmanda izinli olan Uğur Tülümen ile dizinden sakatlanan ve 6 hafta sahalardan uzak kalacak olan kaleci Evren yer almadı.

KALECİLER SIKI ÇALIŞIYOR

Kaleci Antrenörü Bekir Küçükşahal koordinatörlüğünde Ankaragücü maçına sıkı bir şekilde hazırlanan kalecilerden Ulaş Güler, Engin Tuna ve Timur Çakıroğulları yorucu ve zorlu antrenmanlardan geçiyor. Adeta futbolcularının pestilini çıkaran kaleci antrenörü Küçükşahal, antrenman sonrası da futbolcuları ile yaptıkları hataları ve eksikleri değerlendirerek uyarılarda bulundu.

“HEDEFİMİZ PLAY-OFF OYNAMAK”

Play-off için Ankaragücü maçını kazanmak zorunda olduklarını kaydeden Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Tarık Daşgün, “Bir hedef koyduysak ve bu hedefe doğru iyi gidiyorsak içerdeki tüm maçları kazanmalıyız. Bizim deplasmanlarda oynadığımız oyun çok iyi. Bizim takımda hiçbir zaman bir puan düşüncesi olmadı ve her zaman galibiyet için sahaya çıkacağız. İki deplasman maçı sonunda 2 şer puan bıraktık diye üzüldük. Burada önemli olan konu oyunumuzun her geçen gün daha iyiye doğru gitmesidir. Ben Ankaragücü karşılaşmasının çok iyi geçeceğine inanıyor ve futbolcularımız da o psikolojiye girdi. Hedefimiz sonuna kadar zorlayıp kesinlikle play-off oynamak” dedi.

“TARAFTAR DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”

Zorlu maç öncesinde Ankaragücü’nü iyi analiz ettiklerini ifade eden Daşgün, “Rakibimizin analizlerini yaptık. Tüm maçlarını izlemiş kadar net bilgimiz var. Onların oyun sistemine göre antrenmanlarda gerekli talimatları verdik. Tabi hepsinden önemlisi inanarak oynamalıyız. Bu önemli maçta taraftarımızın da daha fazla destek olacağına inanıyorum. Kimseyi utandırmadan bu maçı almalıyız. Eğer bunu başarırsak sonraki maçlar koruma amaçlı olur” diye konuştu.

ANKARAGÜCÜ’NDEN DOSTLUK MESAJI

Pazar günkü maç için Ankaragücü’nden dostluk mesajı geldi. Zorlu maç öncesi basın açıklaması yapan MKE Ankaragücü Spor Kulübü Başkanı ve Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Mehmet Yiğiner, “Ege’nin incisi, Efeler diyarı, görkemli mazisi ve muhteşem tarihi eserleriyle günümüzü de aydınlatan, Evliya Çelebi’nin ’Dağlarından yağ, ovalarından bal akar’ sözüyle tanımladığı Aydınımızın güzide takımı ile oynayacağımız Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup 22’nci hafta karşılaşmasında, centilmence bir mücadele olmasını temenni eder, dost ve kardeş Aydınspor 1923’e başarılar diler, kulüp başkanına, yönetimine ve taraftarlarına sevgi ve saygılarımı sunarız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.