Aydınspor 1923 Cephesinden Göztepe Ve Hakemlere Tepki

Aydınspor 1923 Cephesinden Göztepe Ve Hakemlere Tepki

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Mustafa Ceviz, 2-1 kaybettikleri Göztepe A.Ş. karşılaşmasını değerlendirdi.

- Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Mustafa Ceviz, 2-1 kaybettikleri Göztepe A.Ş. karşılaşmasını değerlendirdi.

Karşılaşmayı rakiplerine oranla daha fazla kazanmak istediklerini ifade eden teknik direktör Mustafa Ceviz, maçın hakeminin otoriteyi kaybettiğini söyledi. Göztepe karşısına kazanmak için çıktıklarını ifade eden Ceviz, “İkinci yarıya golle başladık. Golün ardından çalınan penaltı ve penaltıyla birlikte Ahmet Kesim’e gösterilen kırmızı kart oyunun rengini değiştirdi. Maçı televizyondan izleyen birçok futbol adamı pozisyonun penaltı olmadığını, penaltı çalınsa dahi kart gerektiren bir pozisyon olmadığını bize söyledi. Bizim kazandığımız penaltıda da hakem kartını çıkaramadı” dedi.

Oyunun iyi gittiği dakikalarda hakemin maçı kaldıramadığına şahit olduklarını belirten Ceviz, şunları söyledi: “Hakem, rakibin centilmenlik dışı hareketlerine, gerilime sebep olan hareketlerine tolerans gösterdi. İyi oynadığımız maçta sinirlerimize hakim olamadık. Ligdeki konumumuz dolayısıyla rahat oynamamız gerekiyordu. Devre arasında da bunu oyuncularımıza söyledik. 90.dakikada gelen golle mağlup olduk. Futbolcularımın mücadelesinden ve oyunundan memnunum. Bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz”

GENÇLERLE YOLA DEVAM

Maçın ardından futbolcularına Göztepe maçının moral bozukluğunu atmak için 1 gün fazladan izin verdiklerini kaydeden Ceviz, “Çarşamba günü toplanacağız. Uğur dört sarı karttan, Emre ve Ahmet Kesim ise kırmızı kart cezasından dolayı oynayamayacak. Matematiksek olarak rahatız. Genç oyuncularımıza ligin son dört haftasında şans vermeyi düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Aydınspor’un vefat eden kaptanlarından Mehmet Anbarlı ile geçmişte karşılıklı oynadıklarını, futbol camiasından tanıştıklarını belirten Ceviz, “Geçtiğimiz hafta Mehmet Abi ile yemek yemiştik. Vefat haberini duyunca çok üzüldük. Tüm camiamıza, sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyoruz. Kendisine de Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı.

EMRE, FUTBOL YAŞIMINDA İLK KEZ KIZARDI

Göztepe maçının 80. dakikasında oyuna giren ve 90+2.dakikada ikinci sarı karttan dolayı kırmızı kart görerek atılan Emre İşçiler, futbol hayatında ilk kırmızı kartını gördü.

Vestel Manisaspor, İzmirspor , Balıkesirspor ve Aydınspor 1923’te profesyonel olarak forma giyen ve sakin kişiliğiyle tanınan 25 yaşındaki Emre İşçiler, bugüne kadar oynadığı hiçbir karşılaşmada kırmızı kart görmediğini söyledi. Maçın hakemi Serkan Önsal’ın 90+2’deki pozisyonda tacı 1 metre önden kullanmasını istediğini ifade eden Emre, “Ben de ne olacak dedim. Dayanamadım hareket yaptım. Hakeme ‘çıldırttın artık’ dedim. İkinci sarı karttan atıldım. Hem mağlup olduğumuz, hem de kırmızı kart gördüğüm için üzgünüm” dedi.

AYDINSPOR 1923 CEPHESİNDEN GÖZTEPE VE HAKEMLERE TEPKİ

AYDINSPOR 1923 CEPHESİNDEN GÖZTEPE VE HAKEMLERE TEPKİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.