Aydınspor 1923 Gölcül Kampını Tamamladı

Aydınspor 1923 Gölcül Kampını Tamamladı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923, sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Gölcük kampını bitirerek Aydın’a dönüş yaptı.Aydınspor 1923 2015-2016 sezonu hazırlıklarını sürdürdüğü Gölcü...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923, sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Gölcük kampını bitirerek Aydın’a dönüş yaptı.

Aydınspor 1923 2015-2016 sezonu hazırlıklarını sürdürdüğü Gölcük kampı sona erdi. Dün sabah antrenmanından sonra Aydın’a dönüş yapan siyah beyazlılar iki günlük iznin ardından Ankara Kızılcahamam’da tekrar kamp dönemine girecek. 3 Ağustos’ta kulüp tesislerinde toplanıp Ankara’ya hareket edecek olan Efe’nin Teknik Direktörü Muharrem Uğur, birinci kamp dönemini değerlendirerek lige çok sıkı hazırlandıklarını belirtti.

Olumlu bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden Teknik Patron Uğur, “12 günlük kamp döneminde yaptığımız çalışmalar ile birlikte genel fizik dayanaklılığımızı arttırdık. Kendi taktiksel anlayışlarımızla ilgili çalışmalar yaptık. Bütün futbolcu arkadaşlarımız ilk bölümde çok iyi çalıştılar. Arkadaşların istekli olmaları beni fazlasıyla sevindirdi. İkinci kamp dönemimizde eksik gördüğümüz mevkilere transferler yapacağız. Kulübümüzün şartlarına uygun futbolcu arkadaşlarla görüşüyoruz. Yetenekli ve tecrübeli oyuncuları kadromuza katacağız” dedi.

“TUTTUĞUNU KOPARTAN BİR TAKIM OLACAĞIZ”

Aydınspor 1923 taraftarına göze hoş gelen bir futbol izleteceklerini işaret eden Uğur, “Mücadele eden, koşan, yenilse bile seyircinin alkışlayacağı ve mücadelesinden dolayı tebrik edeceği bir takım olgusu oluşturma gayreti içindeyim. Bunun sinyallerini de ilk kamp dönemimizde aldık. 6 Eylül’de başlayan lig maratonuyla birlikte tuttuğunu kopartan, oyunu bırakmayan, belirli bölümlerde baskısını arttıran, kazanma arzusuyla oynayan bir takım izletmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

5 HAZIRLIK MAÇI YAPACAK

2’nci etap kampında ağırlıklı olarak hazırlık maçı yapacak olan Aydınspor 1923’ün rakipleri de belli oldu. 2’nci etap kampında 5 hazırlık maçı yapacak olan Aydınspor 1923’ün rakipleri, Pendikspor, Etimesgutspor, Hatayspor, Fethiyespor ve Gümüşhanespor şeklinde belirlendi. Aydınspor 1923, 5 Ağustos’ta Pendikspor, 7 Ağustos’ta Etimesgutspor, 9 Ağustos’ta Hatayspor, 11 Ağustos’ta Fethiyespor ve 13 Ağustos’ta Gümüşhanespor ile karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.