Aydınspor 1923 Son Hazırlık Maçına Hazırlanıyor

Aydınspor 1923 Son Hazırlık Maçına Hazırlanıyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923 Pazar günü Çine Madranspor ile yapacağı hazırlık maçının çalışmalarına başladı.Aydınspor 1923, sezon öncesi son hazırlık maçına odaklandı. İz...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923 Pazar günü Çine Madranspor ile yapacağı hazırlık maçının çalışmalarına başladı.

Aydınspor 1923, sezon öncesi son hazırlık maçına odaklandı. İzmirspor yenilgisinin ve önceki kaybedilen hazırlık maçlarının yaralarını son hazırlık maçı ile sarmak isteyen siyah beyazlı ekip sezona da mutlu bir başlangıç yapmak istiyor. Antrenmana İzmirspor yenilgisini değerlendirerek başlayan Aydınspor 1923’te, İzmirspor karşılaşmasında 90 dakika oynayan futbolculardan kaptan Erdi Bakırcı, Seçkin Getbay, Mehmet Murat Uçar, Serkan Özdemir ve Efe Berker Özcan düz koşu yaparak yenileme çalışması yaptı.  Diğer futbolcular da düz koşu ve açma-germenin ardından dar alanda pas çalışması yaparken orta saha ve forvet oyucuları da gol arayışlarına ve hücum organizasyonlarına yönelik çalışma yaptı. Antrenman, Teknik Direktör Muharrem Uğur’un verdiği taktiksel bilgiler ve yarım sahada çift kale maç ile sona erdi.

’PROFESÖR’ İLK ANTRENMANDA GÖZ DOLDURDU

Kartalspor ile sözleşmesini feshederek siyah beyazlı takımla tekrar anlaşan ’Profesör’ lakaplı golcü oyuncu Mehmet Gürkan Öztürk takımla çalışmalara başladı. Özellikle yarım sahada yapılan çift kale maçta attığı pas ve gollerle göz dolduran Mehmet Gürkan sezon öncesi umut verdi.

"İKİ OYUNCU DAHA GELECEK"

İzmirspor karşılaşmasında istedikleri futbolu sahaya yansıtamadıkları belirten Teknik Direktör Muharrem Uğur, "İzmirspor maçında istediğimiz oyunu bir türlü sahaya yansıtamadık. Gol yollarında biraz eksik kalsak da maçın belirli bölümlerinde çok iyiydik. Önemli olan ligde hata yapmamak. Sıkıntıları aşmaya çalışıyoruz. Transfer döneminin bitmesine az kaldı ve eksik bölgelerimize takviye yaparak iki oyucuyu daha renklerimize bağlamayı hedefliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.