Aydınspor 1923, Tepecik Hazırlıklarını Sürdürdü

Aydınspor 1923, Tepecik Hazırlıklarını Sürdürdü

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923 Büyükçekmece Tepecikspor karşılaşmasının hazırlıklarını Adnan Menderes Stadyumu’nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.Aydınspor 1923, Büyükçekmece...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923 Büyükçekmece Tepecikspor karşılaşmasının hazırlıklarını Adnan Menderes Stadyumu’nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Aydınspor 1923, Büyükçekmece Tepecikspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Çift kale maç yapan siyah-beyazlı futbolcuların hırsı izleyenlerin yüzünü güldürdü. Adnan Menderes Stadı’ndaki antrenmanı az sayıda taraftar da takip etti. Siyah-beyazlı ekipte futbolcuların hırsı yüz güldürürken, Tepecik maçı öncesi gösterilen performans umutlandırdı.

“İNŞALLAH HAFTA SONUNDA İYİ BİR SONUÇ ALIRIZ”

Ankaragücü galibiyetinden sonra aynı ciddiyetle Tepecik çalışmalarına hafta başından itibaren başladıklarını kaydeden Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Göksel Özdemir, “Ankara’da kazanmak güzeldi ama bu galibiyetin iyi yönlerini unutarak ligin zorlu maçlarından biri olan Tepecik maçına da aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Bu maçın taraftarımızın önünde olması ciddiyetini daha da arttırıyor. Taraftarımızın bu hafta bizi yalnız bırakmayacağını düşünüyorum. Rakibimizi hafta başından beri iyi analiz ettik ve gücünü de biliyoruz. İnşallah hafta sonunda iyi bir sonuç alırız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.